Helldivers 2 onthult zijn Warbonds-systeem

Helldivers 2 onthult zijn Warbonds-systeem

Helldivers 2 is de nieuwe third-person shooter van Arrowhead Game Studios. De makers van Magicka verdiepten zich al in het genre met de eerste Helldivers en komen nu terug met een vervolg dat een verbeterde ervaring vol actie biedt. In Helldivers 2, dat zich afspeelt in een door oorlog verscheurd sterrenstelsel, neem je het in verschillende scenario's op tegen vijandige buitenaardse wezens en vijandelijke troepen. Als lid van de Super Earth Armed Forces neem je samen met drie andere soldaten deel aan strategische missies. Samenwerking is cruciaal om je missies tot een goed einde te brengen en de game bevat crossplay en spannende coöperatieve mechanieken om spelers een unieke multiplayer-ervaring te bieden.

Warbonds

Helldivers 2 biedt spelers vele manieren om hun personages te verbeteren met extra wapens en cosmetische voorwerpen. Warbonds kun je kopen met Super Credits, de in-game valuta van het spel, en ze werken allemaal als een soort gevechtspas. Als je er één koopt, kun je een reeks cosmetische voorwerpen en extra uitrusting voor je personage vrijspelen. Deze kunnen je spelkeuzes aanzienlijk veranderen door je nieuwe offensieve en tactische opties in het spel te bieden.

Naarmate je vordert in Helldivers 2 en missies voltooit, krijg je medailles die je kunt gebruiken om een specifiek item vrij te spelen dat in een Warbond zit die je hebt gekocht. In tegenstelling tot gevechtspassen kun je op elk moment kiezen welk voorwerp je vrijspeelt en de Warbond vervalt niet.

 

 

In Helldivers 2 kun je Super Credits verdienen met missies of door ze te kopen met echt geld. Daarom is alle content in de Warbonds potentieel gratis te verkrijgen. Het systeem voelt aan als een interessante evolutie van het Battle Pass systeem.

De release van Helldivers 2 staat gepland voor 8 februari exclusief op PC en PS5. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om je Helldivers 2 CD-sleutel te preorderen en klaar te zijn om te spelen zodra hij beschikbaar is.

25.51€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief