Eneba COM
 
 

Help Frankrijk te bevrijden in een nieuwe turn-based tactische WWII-game Classified: Frankrijk '44

Help Frankrijk te bevrijden in een nieuwe turn-based tactische WWII-game Classified: Frankrijk '44

Sluit je aan bij de strijd van het Franse verzet als leider van een Allied special ops eenheid in Team17's nieuwste release, Classified: France ‘44. Dit turn-based tactische oorlogsspel speelt zich af in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog en komt later dit jaar uit voor de PC, Xbox Series X|S en PS5. Bekijk de trailer van Classified: France '44:

 

 

Achter vijandelijke linies

Classified: France '44 heb jij het bevel over de Jedburghs, een historisch special ops team bestaande uit Britse, Amerikaanse en Franse commando's die per parachute Noord-Frankrijk zijn binnengedrongen om het verzet te helpen in de strijd tegen hun nazi-bezetters. De Jedburghs, gespecialiseerd in sabotage en guerrillaoorlogvoering, voorzagen het verzet van verbindingen met het Allied Command en hielpen de nazi's verzwakken in de aanloop naar D-Day.

Classified: France '44 iets weg van XCOM 2 en het aankomende tactische spel The Lamplighters League. Er ligt een "nadruk op het gebruik van stealth om missies te voltooien", wat betekent dat je in het eerste deel van elke missie acties kunt ondernemen om de komende strijd vorm te geven, zoals moordaanslagen en sabotage van militaire uitrusting. 

Het is onvermijdelijk dat je in een vuurgevecht terechtkomt en daar komt de tactiek om de hoek kijken. Je kunt vijanden aanvallen met een "verbeterde overwatchmogelijkheid die verdere tactische opties biedt" en je kunt vijanden vastzetten met onderdrukkend vuur zodat je troepen ze kunnen flankeren. 

Dit sluit ook aan bij een ander intrigerend element van Classified: France '44-een moreelsysteem waarbij "elk schot telt". Blijkbaar heeft de prestaties van je team invloed op het moreel van de vijand: als je hun wil om te vechten kunt breken, kun je ze onder de voet lopen en de genadeklap uitdelen. Wees gewaarschuwd, het omgekeerde kan ook voor jouw troepen gelden. 

Er is nog geen definitieve releasedatum voor dit spel, maar we laten het je weten zodra die er is. Ondertussen kun je onze aanbiedingen in de gaten houden voor een Classified: France '44 PC sleutel.

  • Officiële website : Classified France '44
  • Categorieën : Strategie
  • Uitgever : Team17
  • Ontwikkelaar : Absolutely Games
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 5 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief