Het langverwachte vervolg op Prison Architect is opnieuw uitgesteld

Het langverwachte vervolg op Prison Architect is opnieuw uitgesteld

We hebben de afgelopen jaren veel uitstekende tycoon-games gehad, zoals Cities: Skylines II, Tropico 6 en vooral Prison Architect, dat in 2019 een enorm succes behaalde met meer dan 4 miljoen downloads op pc, console en mobiele platforms.

Prison Architect 2 is het directe vervolg op Prison Architect. Net als het eerste deel bevat Prison Architect 2 een bouw- en beheersimulatie, waarbij de speler de opdracht krijgt van de CEO van een gevangenisbedrijf met winstoogmerk om een gevangenis te bouwen en te beheren. Het verschil is echter dat Prison Architect 2 de gameplay zal verbeteren, volledig 3D zal zijn en spelers in staat stelt om gevangenissen over meerdere verdiepingen te bouwen.

Het spel werd in januari 2024 aangekondigd door Paradox Interactive en zou aanvankelijk uitkomen op 26 maart 2024, maar werd later uitgesteld tot 7 mei 2024 om “meer bugs op te lossen en het spel verder te optimaliseren voor alle platforms”.

Op 19 april ontvingen gretige fans van het spel opnieuw teleurstellend nieuws dat Prison Architect 2 opnieuw zou worden uitgesteld van 7 mei naar 3 september:

 

 

Dit is uiterst ontmoedigend nieuws voor fans die al sinds het begin van het jaar uitkijken naar Prison Architect 2. We moeten echter ook meeleven met de ontwikkelaars van het spel en hopen dat ze hun best zullen doen om spelers bij de release de beste ervaring te bieden. Laten we erop vertrouwen dat Prison Architect 2 in de beste staat wordt gelanceerd.

Zoals altijd is onze prijsvergelijker de beste manier om de beste gameaanbiedingen te krijgen, vooral als je Prison Architect 2 vooruit bestelt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief