Hollow Knight: Silksong's Microsoft Store pagina is geen grap

Hollow Knight: Silksong's Microsoft Store pagina is geen grap

1 april is misschien niet de beste dag van het jaar om een officiële aankondiging te doen over Hollow Knight: Silksong, waarschijnlijk omdat iedereen het misschien als een grap ziet. Het vervolg op de geliefde soul-achtige metroidvania Hollow Knight is al meer dan vijf jaar in ontwikkeling en er is een grote community die er reikhalzend naar uitkijkt. Het wachten duurt al zo lang dat de officiële aankondiging van een releasedatum een terugkerende grap is geworden telkens als het spel wordt genoemd. Daarom dacht niemand dat het serieus was toen Matthew Griffin aankondigde dat Hollow Silk: Silksong eindelijk een eigen pagina had in de Microsoft Store.

 

 

Geen releasedatum

De aankondiging werd door het merendeel van de community gezien als een grap op 1 april en er kwam bijna geen reactie op. Pas toen een tweede publicatie op X bevestigde dat de Hollow Knight: Silksong Microsoft Store-pagina echt was, haastten mensen zich om te gaan kijken. Helaas staat de meest gezochte informatie over het spel nog niet op de pagina. We hebben het natuurlijk over de releasedatum van het spel, die nog steeds onbekend is. Veel fans van het spel hebben er echter voor gekozen om dit vanuit een positief oogpunt te zien en het op te vatten als een stap die de toekomstige release van het spel een stuk dichterbij brengt. We zullen nog even moeten wachten om erachter te komen of Team Cherry klaar is om Hollow Knight: Silksong dit jaar uit te brengen.

Hollow Knight: Silksong belooft een heel nieuw koninkrijk om te verkennen en meer dan 150 nieuwe vijanden om tegen te vechten in een episch avontuur met prachtige handgetekende graphics en spannende gevechten. De game volgt de avonturen van Hornet, prinses-beschermster van Hallownest, terwijl ze door nieuwe landen trekt en een verhaal doorloopt waarin geheimen uit haar verleden worden onthuld. Nieuwe wapens en vaardigheden om te ontgrendelen vormen de kers op de taart naast andere spannende nieuwigheden, zoals de nieuwe Silk Soul-modus, die de uitdaging naar een superieur niveau tilt.

 

 

Totdat er een releasedatum voor Hollow Knight: Silksong wordt aangekondigd, kun je het beste onze prijsvergelijker in de gaten houden om de beste aanbiedingen voor Hollow Knight: Silksong wanneer deze beschikbaar zijn. Natuurlijk raden we je ten zeerste aan om Hollow Knight te proberen als je dat nog niet hebt gedaan, want het biedt een unieke metroidvania-ervaring waar je zeker aan verslaafd zult raken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief