Instant Gaming EU
 
 

Hollow Knight

  • PC
  • PS4
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Hollow Knight is een episch avontuur dat je meeneemt naar het Vergeten Koninkrijk, een enorm ondergronds labyrint van tunnels en grotten diep begraven onder de stad Dirtmouth. Jij, de Hollow Knight, bent een raadselachtige krijger die al zijn mysteries wil ontrafelen. Velen zijn naar deze ondergrondse plek getrokken op zoek naar glorie en rijkdom, maar jij zult degene zijn die het kwaad overwint dat in de dieptes van de kerker schuilt.



    Hollow Knight is een klassiek zijwaarts scrollend actie/platformspel in 2D met prachtige handgetekende graphics. Het is een avontuur waarin je het oude verwoeste insectenrijk Hallonest verkent en epische gevechten levert tegen allerlei bizarre beesten. Je begint je reis met een zwaard, maar je zult tijdens je avontuur aan kracht, snelheid en vaardigheden winnen. Je zult ook moeten leren stunten en ontwijken tijdens gevechten als je deze hachelijke tocht naar de diepten van Hallownest wilt overleven.



    Een intieme en beklijvende score, gecomponeerd door Christopher Larkin, is de perfecte finishing touch voor dit epische avontuur dat je de droefenis laat ervaren van een majestueuze beschaving die naar de ondergang is gevoerd.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hollow Knight

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Hollow Knight

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief