Kinguin advent rest
 
 

Horizon Forbidden West krijgt blijkbaar een vervolg

Horizon Forbidden West krijgt blijkbaar een vervolg

Guerilla Games heeft zojuist schijnbaar bevestigd dat ze een tweede vervolg maken op Horizon Zero Dawn, waardoor een Horizon-trilogie ontstaat. Dit alles na de release van urning Shores, waarvan je de trailer hier kunt vinden.

 

 

Nieuwe horizonten om te verkennen

In een geplaatste mededeling van het management van Guerilla Games wordt bevestigd dat Studio Director en Executive Producer Angie Smets haar rol heeft verlaten om Head of Development Strategy te worden bij PlayStation Studios. Zij heeft sindsdien de toekomst van de Horizon-serie toevertrouwd aan een driemanschap van regisseurs: Joel Eschler, Hella Schmidt en Jan-Bart van Beek.

Het belangrijkste deel van de aankondiging staat in de laatste alinea:

“We have full confidence in our new leadership as they steer Guerrilla towards a bright future, expanding the world of Horizon with Aloy's next adventure and our exciting online project.”

Aangezien Forbidden West eindigt met een cliffhanger en aanwijzingen die naar een volgende aflevering leiden, lijkt dit te bevestigen dat we een Horizon-trilogie zullen zien. 

En dit komt bovenop een gepland online multiplayerspel. Terug in december 2022 kondigde Guerilla Games aan dat een nieuw intern team het spel aan het bouwen was met "een nieuwe cast van personages en een unieke gestileerde look." Afgezien van enkele screenshots en vroege gameplaybeelden die in januari zijn uitgelekt, is er verder niet veel bekend over dit multiplayerspel.

Sterker nog, we hebben het komende PlayStation VR2 spel Horizon Call of the Mountain, een Netflix TV show als The Last of Us, en geruchten over een Horizon Zero Dawn remaster voor de PS5. Het lijkt erop dat Aloy de komende jaren haar handen vol zal hebben.

In de tussentijd is Burning Shores nu uit. Als je deze briljante open-wereld DLC nog niet geprobeerd hebt, kun je het basisspel Horizon Forbbiden West en een Horizon Forbbiden West: Burning Shores PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker van vandaag.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief