Instant Gaming EU
 
 

Horizon Forbidden West: Burning Shores

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Horizon Forbidden West: Burning Shores is de eerste uitbreiding voor het vervolg op Horizon Zero Dawn. Ga met Aloy mee op een spannende ontdekkingsreis naar de zuidelijke uithoeken van het Verboden Westen. Het land van de Tenakth Clan ligt dicht bij de ruïnes van Los Angeles, dat nu een gevaarlijke vulkanische archipel vol gevaren is. Gewelddadige robots, nieuwe verhalen, uitdagende ontmoetingen, nieuwe geheimen om te ontdekken en een nieuwe dreigende dreiging wachten op je in de Burning Shores.



      Met deze uitbreiding heeft Aloy toegang tot een overvloed aan nieuwe gereedschappen en wapens die erg handig zijn om tegen nieuwe soorten vijanden te vechten. Ook heeft ze toegang tot nieuwe vervoersmiddelen, met name een nieuwe Sunwing waarmee ze door de lucht kan vliegen. Horizon Forbidden West: Burning Shores breidt je ervaring in het spel uit met nieuwe content en een spannende nieuwe verhaallijn die Aloy's vaardigheden op de proef stelt. De uitbreiding overschrijdt de technische grenzen van het originele spel om een meer meeslepende ervaring en een levendigere en levensechtere wereld te bieden.

      Lees verder
      Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Horizon Forbidden West


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Avontuur.

      Opmerkingen over Horizon Forbidden West: Burning Shores

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief