De multiplayerbeelden van Horizon Forbidden West zijn uitgelekt

De multiplayerbeelden van Horizon Forbidden West zijn uitgelekt

Horizon Forbidden West is een van Sony's paradepaardjes op de PlayStation-consoles. Het tweede hoofdstuk in Aloy's avonturen is veel geavanceerder dan Horizon Zero Dawn en breidt de wereld op vele manieren uit. Het spel bevat een nieuw verhaal, nieuwe landen om te ontdekken, nieuwe stammen om mee om te gaan en een enorme nieuwe bedreiging voor Aloy en haar volk. Deze zijn genoeg geweest om de aandacht te trekken van veel fans van het eerste spel, maar ook van genoeg nieuwkomers in de franchise. Sony kondigde al aan de franchise uit te breiden, en multiplayer heeft altijd in de gedachten van de ontwikkelaars gezeten. Horizon Forbidden West naar een nieuw niveau van interactie tussen spelers brengen zou veel mogelijkheden openen en het open-wereld avontuur bijna tot iets heel anders maken, ongeveer in de lijn van wat Red Dead Online deed voor Red Dead Redemption 2.

 

 

Natuurlijk heeft zo'n functie een enorme hype gegenereerd onder de fans van de serie, die er graag meer over willen weten. Het is dan ook geen verrassing dat toen op de officiële subreddit van het spel een video verscheen met beelden van een alfa-multiplayertest van Horizon Forbidden West veel spelers zich haastten om die te bekijken en hun mening achter te laten. De test vond vermoedelijk ergens afgelopen zomer plaats. De kwaliteit is niet de beste, maar het onthult de scenario's, personages en meer. 

Gezien het feit dat de video erg oud is, zou de co-op multiplayer modus voor Horizon Forbidden West er nu veel beter uit moeten zien. Guerrilla Games heeft hierover gezwegen sinds het spel is uitgebracht. Daarom kan dit lek als een goede gelegenheid komen om er officiële informatie over te onthullen. In ieder geval is Horizon Forbidden West nog steeds een van de beste spellen op de PlayStation-consoles, en dat zal het nog lang blijven. We weten nog niet of er een PC-versie op komst is of niet, maar totdat Sony daarover beslist, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je exemplaar van Horizon Forbidden West goedkoop te kopen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief