Instant Gaming EU
 
 

Horizon Call of the Mountain

  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ervaar de prachtige wereld van Horizon via virtuele technologie. Horizon Call of the Mountain is een onvergetelijke PS5 VR-ervaring die je meeneemt naar een fantastisch universum waar robotachtige dinosaurussen over de aarde heersen.



    Je speelt als Ryas, een voormalige gevangene van Shadow Carja die verlossing zoekt voor zijn misdaden uit het verleden. Daartoe onderzoekt hij een mogelijk groeiende bedreiging voor het Sundom-domein van de Carja. Verwacht zowel nieuwe als bekende gezichten in zijn opzwepende avontuur door de onontgonnen wildernis, waaronder hoofdrolspeelster Aloy zelf.



    Vecht tegen bekende robotwezens als de Grazer, Scrapper, Tallneck en Thunderjaw. Gebruik een boog om op deze gemene machines te jagen. Beklim steile kliffen met alleen je sterke grip om je veilig te houden. Ervaar nieuwe zintuiglijke hoogstandjes die je tijdens spannende momenten het gevoel van een verhoogde hartslag geven, en verbaas je over hoe de game je oogbewegingen volgt en erop reageert.



    Tot slot kun je genieten van de River Ride-ervaring, die functioneert als een Jurassic Park-achtige boottocht langs prachtige bezienswaardigheden en hartstochtelijke dinosaurusontmoetingen. Horizon Call of the Mountain verwelkomt iedereen die met deze robotachtige titanen durft te lopen!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Horizon Call of the Mountain

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Horizon Call of the Mountain

    • Technische informatie

    • Categorieën : Actie , Avontuur , Virtual Reality
    • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
    • Ontwikkelaar : Guerrilla Games
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 22 februari 2023
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief