Instant Gaming EU
 
 

Humankind krijgt een gratis demo op de PC

Humankind krijgt een gratis demo op de PC

Het op één na beste na het krijgen van een gratis videospel is de mogelijkheid om het gratis uit te proberen voor je beslist of het de juiste keuze voor je is. In de meeste gevallen gebeurt dat in de vorm van gratis trials, gelimiteerde bèta's, of demo's, en het laatste is wat ons vandaag bezighoudt. Humankind is een 4X turn-based strategiespel, ontwikkeld door Amplitude Studios, dat doet denken aan Sid Meier's Civilization serie, maar je kunt er je eigen beschaving mee samenstellen door tot wel 60 verschillende culturen te combineren. Je leidt je volk door verschillende tijdperken en krijgt op elk een andere cultuur te kiezen. Die verlenen je een aantal bonussen en straffen die je mogelijkheden om je beschaving te ontwikkelen beïnvloeden. Dit systeem opent de deur naar een potsierlijk aantal mogelijke combinaties.

De fans van het 4X strategie genre zullen in Humankind bekende mechanieken aantreffen, waarbij je verschillende soorten grondstoffen verzamelt die je moet gebruiken om je gebied en steden uit te breiden. Natuurlijk ben je niet alleen in de procedureel gegenereerde wereld van Humankind, en je krijgt te maken met tal van andere groeiende beschavingen terwijl je probeert de jouwe door de eeuwen heen te laten gedijen. Of je nu kiest voor diplomatie of voor wapengeweld, het spel biedt je tal van mogelijkheden en tactische turn-based gevechten te land, ter zee en in de lucht.

 

 

Wat zit er in de Humankind demo?

Humankind is een interessante keuze, maar je kunt uitvinden of het de juiste voor je is zonder het spel te hoeven kopen. Er is een gratis demo beschikbaar op de PC via Steam, Epic Games Store, en de Microsoft Store. In de demo kun je kiezen uit 14 verschillende culturen, en het geeft je toegang tot 100 speelbeurten door de Neolithische, Oude, en Klassieke tijdperken. Ook al is de inhoud beperkt, het zou meer dan genoeg moeten zijn om een beslissing te nemen over de aanschaf van het spel. Ga gerust naar onze prijsvergelijker om de beste prijs voor Humankind te vinden als je het leuk vindt.

2.09€
HUMANKIND
HUMANKIND
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief