Hunter x Hunter: Nen Impact heeft zojuist een nieuwe trailer gekregen

Hunter x Hunter: Nen Impact heeft zojuist een nieuwe trailer gekregen

We kunnen wel zeggen dat dit een geweldig jaar is voor anime-fans, met veel anime-games die de een na de ander worden uitgebracht. We hebben Sand Land, het aankomende Dragon Ball: Sparking Zero, en nu bereiden we ons voor op een compleet nieuw adaptatiespel voor een van de meest geliefde Shounen-series, Hunter x Hunter.

Hunter X Hunter: Nen Impact is een aankomend 2D vechtspel, ontwikkeld door Eighting en uitgegeven door Bushiroad Games. Ze hebben onlangs de officiële website voor het spel geopend, waarop veel details over speelbare personages, het gevechtssysteem en talloze beelden van het spel te zien zijn.

 


We hebben ook een nieuwe gameplaydemo voor Hunter X Hunter: Nen Impact. Het spel bevat 2D-gevechten met 3-op-3-gevechten, vergelijkbaar met de gameplay van Dragon Ball FighterZ en ULTIMATE MARVEL VS CAPCOM 3. Spelers kiezen 3 personages voor elk gevecht en elk personage heeft zijn eigen "assist" move. Spelers besturen een hoofdpersonage en kunnen vrijelijk wisselen tussen de drie gekozen personages.

Hoewel er wat klachten zijn geweest over de te saaie graphics en kunststijl van het spel, ziet Hunter X Hunter: Nen Impact nog steeds een fatsoenlijk 2D vechtspel om uit te proberen. Aangezien we de laatste tijd niet veel anime-spellen in dit genre hebben gehad, zeker niet met de naam Hunter x Hunter, en trouwens, dit is nog maar een demoversie, dus deze klachten kunnen in de toekomst volledig veranderen.

Bekende gezichten

Op dit moment is bevestigd dat zes personages speelbaar zijn in de gameplaydemo:

  •     Gon
  •     Killua
  •     Leorio
  •     Kurapika
  •     Hisoka
  •     Netero

In de toekomst zullen er zeker meer personages aan het spel worden toegevoegd, dus laten we afwachten. Het spel komt uit op PlayStation 5, Switch en pc. Als je al lang fan bent van Hunter x Hunter, mis dit spel dan niet door onze prijsvergelijker te gebruiken voor de beste deals voor Hunter x Hunter: Nen Impact.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief