Sand Land

 • PC
 • PS5
 • XboxOne
 • Xbox Series X

Topwinkels

  Sand Land is een videogame geïnspireerd op de gelijknamige mangaserie van Akira Toriyama. Het spel is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waar water schaars is en het land bedekt is met zand. Sand Land volgt de avonturen van Demon Prince Beelzebub en zijn vriend Thief, die op een missie zijn om Sheriff Rao te helpen bij het vinden van een legendarische waterbron.  De game speelt zich af in een open-wereldomgeving, waardoor de speler de uitgestrekte woestenij kan verkennen en nieuwe plekken kan ontdekken, nieuwe personages kan ontmoeten en verschillende activiteiten kan ondernemen. Het verhaal van de game is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken, die elk hun eigen doelstellingen en uitdagingen hebben. Tijdens het spel moet de speler verschillende missies voltooien, eindbazen verslaan en puzzels oplossen om verder te komen.  Het gevechtssysteem in Sand Land is snel en gebaseerd op actie, waarbij de speler verschillende wapens en vaardigheden gebruikt om vijanden te verslaan. Het spel heeft een uniek vechtsysteem met voertuigen en stelt de speler in staat om zijn wagen aan te passen met verschillende wapens en cosmetische voorwerpen.  De graphics vanSand Land zijn geïnspireerd op de mangaserie, met levendige en kleurrijke beelden die de wereld tot leven brengen. De soundtrack van de game is ook geïnspireerd op de serie, met een mix van elektronische en orkestrale muziek die de sfeer van de game aanvult.

  Lees verder

  Beste prijzen voor Sand Land

  Gebruik je CD-sleutel op Steam.

  Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

  Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

  Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

   

  Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

  Kosten

  (*) We ontdekten dit product beschikbaar bij 25 verkoper(s) die 4 DRM-systeem(en) ondersteunen: Steam, Xbox Live, XBox Play Anywhere, Sony PSN op 4 platform(en) - PC, PS5, XboxOne, Xbox Series X. Het spel biedt 3 verschillende editie(s). In onze prijsvergelijking hebben we 91 digitale aanbieding(en) geïdentificeerd. Voor fysieke kopie-aanbieding(en) hebben we 4 prijzen gevonden. Bovendien toont ons platform feedback van gebruikers, met 69 al gedeelde opmerkingen.

  Opmerkingen over Sand Land

  ZiYrAd
  ZiYrAd
  5 mei 2024 02:55on dlcompare.es
  Estoy absolutamente emocionado por Sand Land! El concepto de un mundo desértico plagado de escasez de agua es intrigante, y la idea de explorarlo como el Príncipe Demonio Belcebú suena como un viaje salvaje. Además, poder diseñar y operar una variedad de vehículos, desde tanques de batalla hasta motocicletas, agrega una dimensión completamente nueva al juego.
  Ik ben helemaal enthousiast over Zandland! Het concept van een woestijnwereld die wordt geteisterd door watertekorten is intrigerend en het idee om deze wereld te verkennen als de demonenprins Beëlzebub klinkt als een wilde rit. Bovendien voegt de mogelijkheid om verschillende voertuigen te ontwerpen en te besturen, van tanks tot motoren, een hele nieuwe dimensie aan de game toe.
  gennyshark
  gennyshark
  3 mei 2024 20:43on dlcompare.com
  Sand Land is a product that can speak exclusively to Toriyama's enthusiasts. It suffer of extremely basic game mechanics across the board, laughable challenge level, deficient enemy artificial intelligence, very traditional open world full of fetch quests
  Sand Land is een product dat uitsluitend Toriyama's liefhebbers kan bekoren. Het lijdt over de hele linie onder extreem basale spelmechanica, een lachwekkend uitdagingsniveau, gebrekkige kunstmatige intelligentie van de vijanden, een zeer traditionele open wereld vol fetch quests...
  Reckonator
  Reckonator
  3 mei 2024 18:13on dlcompare.com
  The story is better than i expected. This is totally Toriyama but its so different from Dragon Ball, it doesnt rely on anything Dragon ball at all. Just a good story in of in its self. Charming atmosphere, great world, innovative gameplay. Do get this!!
  Het verhaal is beter dan ik had verwacht. Dit is helemaal Toriyama maar het is zo anders dan Dragon Ball, het leunt helemaal nergens op. Gewoon een goed verhaal op zich. Charmante sfeer, geweldige wereld, innovatieve gameplay. Ga dit zeker halen!
  MRGIANITA
  MRGIANITA
  3 mei 2024 17:49on dlcompare.it
  Ennesimo capolavoro di toriyama, il gioco almeno nelle parti iniziali si presenta veramente bene sviluppando anche i personaggi presenti ovviamente nel manga. Bisogna capire se diventa ripetitivo andando avanti nella storia
  Nog een van Toriyama's meesterwerken, het spel presenteert zichzelf, althans in de eerste delen, erg goed door ook de personages te ontwikkelen die duidelijk aanwezig zijn in de manga. Het valt nog te bezien of het repetitief wordt naarmate het verhaal vordert.
  katip
  katip
  3 mei 2024 17:43on dlcompare.com
  Sand Land is a Japanese manga series written and illustrated by Akira Toriyama. It was serialized in Shueisha's shōnen manga magazine Weekly Shōnen Jump from May to August 2000, and was collected into a single tankōbon volume in November 2000.
  Sand Land is een Japanse mangaserie geschreven en geïllustreerd door Akira Toriyama. De serie verscheen van mei tot augustus 2000 in Shueisha's shōnen manga magazine Weekly Shōnen Jump en werd in november 2000 verzameld in één tankōbon volume.
  Cabilau
  Cabilau
  3 mei 2024 17:19on dlcompare.com
  Not very popular but seems overall well received by the community. I like the vehicular combat and the art-style, not so sure about the rest yet. I'll probably wait for a sale to get my hands on it
  Niet erg populair, maar over het algemeen goed ontvangen door de community. Ik hou van de gevechten met voertuigen en de art-style, maar van de rest ben ik nog niet zo zeker. Ik wacht waarschijnlijk op een uitverkoop om het in handen te krijgen.
  NARUTITO
  NARUTITO
  3 mei 2024 15:38on dlcompare.es
  ¡Estoy absolutamente emocionado por Sand Land! El concepto de un mundo desértico plagado de escasez de agua es intrigante, y la idea de explorarlo como el Príncipe Demonio Belcebú suena como un viaje salvaje. Además, poder diseñar y operar una variedad de vehículos, desde tanques de batalla hasta motocicletas, agrega una dimensión completamente nueva al juego.
  Ik ben helemaal enthousiast over Zandland! Het concept van een woestijnwereld die wordt geteisterd door watertekorten is intrigerend en het idee om deze wereld te verkennen als de demonenprins Beëlzebub klinkt als een wilde rit. Bovendien voegt de mogelijkheid om verschillende voertuigen te ontwerpen en te besturen, van tanks tot motoren, een hele nieuwe dimensie aan de game toe.
  SENIAT992
  SENIAT992
  3 mei 2024 15:37on dlcompare.es
  And LAND es un mundo nuevo e inesperado creado por nada menos que Akira Toriyama , un universo creado en 2002 con el manga de 1 volumen Sand Land, que vio una película animada en 2023. Bandai ha decidido así reutilizar el universo y ofrecernos la posibilidad de jugar a Belzebuub, el protagonista, acompañado por el Ladrón y el Sheriff Rao para la búsqueda del Manantial Legendario en el árido y sin agua del desierto. Una historia de aventuras más clásica con todo el encanto de sus primeros trabajo
  En LAND is een nieuwe en onverwachte wereld gecreëerd door niemand minder dan Akira Toriyama, een universum dat in 2002 werd gecreëerd met de 1-delige manga Sand Land, waar in 2023 een animatiefilm van verscheen. Bandai heeft dus besloten om het universum opnieuw te gebruiken en ons de kans te bieden om Belzebuub, de hoofdpersoon, te spelen, vergezeld door de Thief en Sheriff Rao op een zoektocht naar de Legendarische Bron in de dorre, waterloze woestijn. Een meer klassiek avonturenverhaal met alle charme van zijn vroege werk.
  ACalibre
  ACalibre
  3 mei 2024 15:36on dlcompare.es
  Sand Land es un RPG de acción en 3D basado en el manga de Akira Toriyama. Juegas como Belcebú y lideras una compañía de inadaptados para explorar el mundo desértico y encontrar la Primavera Legendaria escondida en el desierto y para lograrlo tendrás que lidiar con muchos peligros y facciones. El aspecto del juego es fascinante, combina un mundo 3D de sombreado de celdas con los modelos de anime en 3D de los personajes y muchos diseños de vehículos increíbles, todo con la firma de Toriyama.
  Sand Land is een 3D actie-RPG gebaseerd op de manga van Akira Toriyama. Je speelt als Beëlzebub en leidt een gezelschap buitenbeentjes om de woestijnwereld te verkennen en de legendarische bron te vinden die in de woestijn verborgen ligt. Het uiterlijk van het spel is fascinerend, met een combinatie van een 3D cel-shaded wereld met 3D anime-modellen van de personages en vele ongelooflijke voertuigontwerpen, allemaal met Toriyama's handtekening.
  PlanetOTG
  PlanetOTG
  3 mei 2024 15:35on dlcompare.es
  SAND LAND es un próximo juego de rol de acción basado en un universo creado por Akira Toriyama. Juega como Belcebú y guía a tus amigos a través del árido desierto en busca de la legendaria fuente escondida. El combate y la jugabilidad giran en torno a vehículos con gran profundidad de personalización, desde el arma hasta los motores o las suspensiones. Crea tus carros de combate, motos y robots de salto para ayudarte a derrotar a tus enemigos, explorar el mundo y encontrar sus secretos.
  SAND LAND is een actie-RPG gebaseerd op een universum gecreëerd door Akira Toriyama. Speel als Beëlzebub en leid je vrienden door de dorre woestijn op zoek naar de legendarische verborgen bron. Combat en gameplay draaien om voertuigen met een grote aanpassingsdiepte, van wapens tot motoren tot ophangingen. Creëer je eigen gevechtstanks, motoren en jumpbots om je te helpen je vijanden te verslaan, de wereld te verkennen en haar geheimen te vinden.
  Laat meer reacties zien

  Je kunt ook houden van

  • Technische informatie

  • Officiële website : Sand Land
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : ILCA, Inc.
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 25 april 2024
  • Systeemvereisten
   • Minimaal
   • OS : Windows 10
   • CPU : AMD Ryzen 5 2400G / Intel Core i5-9400F
   • RAM : 4 GB
   • GPU : Radeon RX 590 / GeForce GTX 1060
   • Opslagruimte : 20 GB
   • Aanbevolen
   • OS : Windows 11
   • CPU : AMD Ryzen 5 2400G / Intel Core i5-9400F
   • RAM : 8 GB
   • GPU : Radeon RX Vega 56 / GeForce GTX 1660 Ti / Intel Arc A750
   • Opslagruimte : 20 GB
  Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

  Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief