BG PPC IG EN
 
 

Immortals Fenyx Rising inhoud na de lancering is onthuld

Immortals Fenyx Rising inhoud na de lancering is onthuld

Hoewel het spel nog niet beschikbaar is en het op 3 december aankomt, heeft Immortals Fenyx Rising al de aandacht van veel spelers getrokken met gameplay die doet denken aan The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Het spel speelt zich af in een universum dat is geïnspireerd op de mythologie van het oude Griekenland en volgt het verhaal van Fenyx, een jonge held die de goden zal moeten redden van de toorn van de titaan Typhon. Met behulp van het Griekse pantheon zal Fenyx moeten vechten tegen de volgelingen van Typhon, waaronder minotaurs, cyclops, harpijen en meer, en een manier moeten zoeken om de plannen van de machtige boze titaan te dwarsbomen.

Immortals Fenyx Rising ziet er spectaculair uit en heeft alle potentie om een behoorlijke hit te worden als het in december aankomt, maar zelfs voordat dat gebeurt, heeft ontwikkelaar Ubisoft de plannen voor het spel na de release in detail uitgewerkt. Er zal een seizoenspas beschikbaar zijn en het zal drie uitbreidingen bevatten die de content in het hoofdspel zal uitbreiden. In Een Nieuwe God zal Fenyx de Trial of the Olympians op zich moeten nemen, die bestaat uit verschillende uitdagingen die door de goden gehost worden en die zijn vaardigheden op de proef zullen stellen. Mythen van het Oosterlijke Rijk zal een nieuwe held en een nieuwe setting in het spel brengen. In deze tweede DLC speel je als Yu door middel van een verhaal geïnspireerd door de Chinese mythologie. Eindelijk, De Verloren Goden woord zich weer op Fenyx richten in een avontuur dat hem tegen afvallige goden zal zetten die overal ter wereld cataclysme veroorzaken.

 

 

Ubisoft heeft ook bevestigd dat Immortals Fenyx Rising de komende maanden extra gratis content zal ontvangen in de vorm van wekelijkse uitdagingen, in-game events, dagelijkse missies en meer. Het enige wat nu nog overblijft is het wachten op de release van het spel. Als je het spel nog niet hebt besteld, kun je altijd de beste prijzen vinden via onze prijsvergelijker.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Quebec
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 3 december 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief