Immortals Fenyx Rising verhuist naar het oosten in de nieuwe uitbreiding

Immortals Fenyx Rising verhuist naar het oosten in de nieuwe uitbreiding

We zijn gewend geraakt aan de bewegingen van Fenyx als de held met de volgelingen van Typhoon vecht om het Griekse pantheon te redden. We kregen zelfs te maken met de beproevingen van de goden in de eerste DLC voor Immortals Fenyx Rising, maar Ubisoft heeft besloten het scenario en de hoofdpersoon van het spel in de tweede uitbreiding helemaal om te gooien. Mythen van het Oosterlijke Rijk haalt inspiratie uit de Chinese mythologie en laat ons in een nieuwe verhaallijn duiken met een gloednieuwe cast van personages. Het is al verkrijgbaar op de Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, Switch, en PC.

Mythen van het Oosterlijke Rijk volgt het verhaal van Yu, een nieuwe held die het evenwicht in het land van Peng Lai moet herstellen in de nasleep van een wrede oorlog in de Hemel. Met de hulp van Nuwa, de Chinese godin van de schepping, zal hij exotische landen doorkruisen om puzzels te voltooien en tegen talloze vijanden te vechten. Yu heeft in gevechten een zwaard, een bijl en een boog tot zijn beschikking, en hij kan een verscheidenheid aan krijgskunstbewegingen uitvoeren om zijn vijanden te decimeren. Je kunt hem in actie zien in de starttrailer van Mythen van het Oosterlijke Rijk.

 

 

Deze nieuwe uitbreiding wordt gevolgd door een andere die in de komende maanden beschikbaar komt. Alle drie de Immortals Fenyx Rising uitbreidingen zijn inbegrepen in een Season Pass, maar je kunt ze ook los kopen. Als je aan de zijde van goden tegen kwaadaardige wezens wilt vechten terwijl je een rijzende held belichaamt, is Immortal Fenyx Rishing de perfecte ervaring voor je met zijn combinatie van actie, platforms, en puzzels. Je kunt het eerst uitproberen voor je het koopt, want er is een gratis demo beschikbaar die je een van de missies in het basisspel laat doorspelen. Zoals gewoonlijk kun je Immortals Fenyx Rising altijd tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft Quebec
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 3 december 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief