Blizzard werpt wat licht op de inhoud van Diablo 4 na de lancering

Blizzard werpt wat licht op de inhoud van Diablo 4 na de lancering

De meeste Diablo-fans zullen dit weekend druk bezig zijn Diablo 4 opnieuw te proberen tijdens de tweede open bèta. Je kunt ervoor kiezen om een andere klasse te levelen of nieuwe ability builds te proberen voor je favoriete als je al aan het vorige evenement hebt meegedaan. Maar als je reikhalzend uitkijkt naar de komende release van Blizzards ARPG volgende maand, ben je misschien geïnteresseerd in meer details over de plannen van de ontwikkelaar voor het spel na de lancering. Diablo 4 is op een andere manier gestructureerd dan zijn voorgangers, en het geldsysteem omvat een winkel in het spel, gevechtspassen en seizoenen. 

Seizoensgebonden inhoud

De spelers die in Diablo 3 tegen kwade krachten vochten, zijn al gewend aan een seizoensgebonden systeem waarbij je elk seizoen een nieuw personage moet maken om bepaalde voordelen en beloningen vrij te spelen, maar de seizoensgebonden inhoud in Diablo 4 zal ook nieuwe questlines bevatten die losstaan van de hoofdverhaallijn, nieuwe gameplayfuncties en meer. Al deze veranderingen zullen elke drie maanden verdwijnen met de komst van een nieuw seizoen. Hoewel je nog steeds een personage kunt blijven spelen uit een seizoen dat is afgelopen, heb je er alle belang bij om met een ander personage te beginnen voor het lopende seizoen. 

 

 

Blizzard zal ook een seizoensgebonden Battle Pass uitbrengen die extra beloningen oplevert als je de niveaus ervan voltooit. Deze komen in de vorm van cosmetische voorwerpen, en een nieuwe valuta waarmee je beperkte boosts voor je verdiensten in Diablo 4 kunt kopen. Natuurlijk komt er ook een Premium Battle Pass die je kunt kopen voor nog meer beloningen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de in-game winkel van Diablo 4 een pay-to-win spel maakt, want het zal alleen cosmetische items verkopen.

Diablo 4 krijgt de vorm van een live servicemodel dat spelers lang in het spel zal houden. Het eerste seizoen van het spel begint in juli, dus je hebt een maand de tijd om je eerste personage te levelen en Sanctuary te verkennen zoals je wilt, voordat je aan seizoensinhoud moet denken. Zoals gewoonlijk zijn de beste aanbiedingen voor Diablo 4 codes te vinden in onze prijsvergelijker.

30.79€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief