Instant Gaming EU
 
 

Diablo 4 krijgt een tweede open bèta

Diablo 4 krijgt een tweede open bèta

Ondanks het enorme succes van de bèta die vorige maand plaatsvond, wil Activision Blizzard nog steeds meer dingen van Diablo 4 bekijken vóór de release. Als je de kans hebt gemist om het tijdens het laatste evenement uit te proberen, wil je het misschien uitproberen tijdens het nieuwe open bèta-evenement dat deze maand plaatsvindt. Blizzard probeert zoveel mogelijk spelers te bereiken om reclame te maken voor het spel en ook de capaciteit van de servers te testen. 

Oproep aan alle spelers

Als je je zorgen maakt over de ervaring, kunnen we je vertellen dat we geen problemen hadden met het spelen van het spel, afgezien van enkele verbroken verbindingen tijdens de eerste dag van de vorige bèta. De nieuwe bèta zal interessant zijn of je het spel al gespeeld hebt of niet, want hij bevat veel van de laatste veranderingen die in Diablo 4 zijn aangebracht. De drop rate van legendaries is aangepast aan wat je zult vinden zodra de definitieve versie uitkomt, en er zijn wat balanswijzigingen doorgevoerd om sommige builds aan te pakken die te krachtig waren (we hebben het over jou, Necromancers). De nieuwe bèta geeft je toegang tot dezelfde inhoud, en je speelt een speciale cosmetische beloning vrij als je tijdens het evenement level 20 bereikt op een willekeurig personage en dat nog niet hebt.

 

 

Net als bij eerdere evenementen zal de vooruitgang die je tijdens de bèta boekt niet worden meegenomen naar de lanceringsversie van het spel. Ook alles wat je in eerdere evenementen hebt gedaan, wordt voor dit evenement gewist. In elk geval zal het evenement een goede oefening zijn voor degenen die Diablo 4 willen spelen zodra het beschikbaar is. 

De nieuwe Diablo 4 open bèta begint op 12 mei en duurt twee dagen. Hij zal toegankelijk zijn voor alle spelers op PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 en Xbox One. De release van de volledige versie van het spel is gepland voor 6 juni op al deze platforms en je kunt Diablo 4 altijd goedkoop kopen met onze prijsvergelijker.

31.99€
Diablo 4
Diablo 4
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief