You are here
We also support
 
 
 
 

Kirby and the Forgotten Land demo is al beschikbaar

Kirby and the Forgotten Land demo is al beschikbaar
DEMO 4 mrt. 2022 11:00

De fans van alles wat met Nintendo te maken heeft staan op het punt getuige te zijn van de terugkeer van een iconisch personage in de winkelrekken. Kirby is een roze en opblaasbaar balachtig personage dat in de jaren '90 veel spelers verraste met zijn eerste avontuur voor de Game Boy. Het werd al snel een populair alternatief voor Super Mario spellen in een genre dat gedomineerd werd door de loodgieter en zijn vrienden. Kirby's capaciteiten stellen hem in staat vijanden te inhaleren, zichzelf op te blazen en zijn vorm tot op zekere hoogte te veranderen en zijn in de meeste van zijn spellen gebruikt als de kern van vernieuwende spelmechanismen om een spannend platformer avontuur te leveren. Daarom is hij de hoofdpersoon geweest van heel wat spellen en een geliefd personage dat veel spelers graag weer zullen ontmoeten in zijn nieuwe avontuur, Kirby and the Forgotten Land.

We hadden het onlangs over de officiële aankondiging ervan en de details over de Mouthful Mode. Deze nieuwe gameplay functie in Kirby and the Forgotten Land stelt onze roze held in staat bepaalde voorwerpen te inhaleren en te belichamen om uitzonderlijke vermogens te krijgen die hij kan gebruiken om vijanden te verslaan en de verschillende levels in het spel te doorkruisen. Kirby and the forgotten Land is een plezierige actie platformer met een enorme wereld die je kunt verkennen terwijl je probeert de Waddle Dees te redden.

 

 

Kirby and the Forgotten Land demo

Nintendo heeft een gratis demo van Kirby and the Forgotten Land voor Nintendo Switch gelanceerd. De demo geeft je toegang tot drie verschillende levels uit de eerste wereld die je in het spel kunt verkennen en geeft je de mogelijkheid tegen de eerste eindbaas te vechten. Als je erin slaagt de levels in de demo te voltooien, word je bovendien beloond met een speciale code waarmee je bij de release van het spel verschillende voorwerpen kunt vrijspelen. 

De lancering van Kirby and the Forgotten Land staat gepland voor 25 maart op Nintendo Switch. Je kunt op elk moment onze prijsvergelijker bezoeken om de beste aanbiedingen te bekijken en je Kirby and the Forgotten Land code goedkoop te kopen. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief