Eneba COM
 
 

Kirby and the Forgotten Land

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Nintendo brengt een van zijn iconische personages terug in Kirby and the Forgotten Land, een episch avontuur met de fan-favoriete roze held van Planet Popstar als hoofdrolspeler. Sluit je aan bij Kirby in een zoektocht om de Waddle Dees opnieuw te redden. Het Beast Pack heeft ze ontvoerd, en alleen onze dappere held kan ze redden door zijn unieke vaardigheden te gebruiken. Maar Kirby zal niet alleen zijn in dit avontuur, en een nieuwe metgezel genaamd Elfilin zal hem helpen.



    Kirby and the Forgotten Land is de eerste platformer in 3D in de hoofdserie, en het biedt een nieuwe gameplay stijl. Zoals gewoonlijk kan Kirby voorwerpen en vijanden inhaleren, inslikken en weer uitdrijven om andere vijanden aan te vallen. Deze keer kan Kirby ook een gloednieuwe Drill Hat gebruiken om zich in de grond te graven en een Ranger Hat die wordt geleverd met een dodelijk geweer om vijanden van een afstand neer te schieten. Het spel bevat ook een lokale coöperatieve modus, en een vriend kan zich bij je aansluiten en een Bandana Waddle Dee besturen die is uitgerust met een speer.



    Kirby and the Forgotten Land biedt je spannende gameplay, iconische personages en heel veel plezier. Wat wil je nog meer?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Kirby and the Forgotten Land

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Kirby and the Forgotten Land

    gennyshark
    gennyshark
    22 jan. 2022 11:00on dlcompare.com
    Kirby fans of exploration, get ready! Kirby and the Forgotten Land will be released for Nintendo Switch on March 25th. Let's play!
    Kirby fans van verkenning, maak je klaar! Kirby and the Forgotten Land komt op 25 maart uit voor Nintendo Switch. Laten we spelen!
    eduardo
    eduardo
    21 jan. 2022 00:39on dlcompare.com
    los juegos de kirby despiertan mi chaval interior.
    los juegos de Kirby despiertan mi chaval interior.
    RaBlack
    RaBlack
    20 jan. 2022 05:11on dlcompare.se
    Remembering this game when my son played it on console... funny Kirby. ;)
    Ik herinner me dit spel toen mijn zoon het op console speelde... grappig Kirby. ;)
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief