Klassieke JRPG Live A Live komt naar PC en PlayStation

Klassieke JRPG Live A Live komt naar PC en PlayStation

Een van de meest fascinerende JRPG's uit de jaren negentig, Live A Live was het langst alleen in Japan verkrijgbaar. Sindsdien werd het geremasterd en in 2022 in het Westen uitgebracht voor de Nintendo Switch. Deze keer krijgt het echter een bredere release, want het komt op 27 april naar PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via Steam. Bekijk de Live A Live trailer hier:

 

 

Tijd na tijd

Live A Live is een unieke verhaalstructuur met zeven verschillende verhalen verspreid over verschillende tijdperken: prehistorisch, middeleeuws Europa, keizerlijk China, het Wilde Westen, het oude Japan en zelfs de verre toekomst. Je kunt elk van deze vignetten spelen in de volgorde die je wilt. Je ontmoet zeven innemende personages die uiteindelijk hun krachten bundelen in een culminerende strijd om het voortbestaan van de wereld tegen de fysieke vorm van de haat zelf.

De geremasterde versie maakt gebruik van een fusie van 2D sprites en 3D graphics, waarmee Octopath Traveler pionierde en die ook in Triangle Strategy voorkomt. Naast de prachtige graphics is het spel ook volledig ingesproken en voorzien van een geremasterde soundtrack van de oorspronkelijke componist, Yoko Shimamura. Elk personage heeft unieke mechanieken om zich in elk scenario te onderscheiden. De holbewoner Pogo kan zijn scherpe reukzin gebruiken om NPC's op te sporen, terwijl de ninja Oboromaru zich kan camoufleren en zich in het volle zicht kan verstoppen. Hoewel de gevechten nog steeds volgens een rastersysteem verlopen, zijn de vijanden en het mechanisme uniek per personage. De Sundown Kid hanteert een pistool en valt van lange afstand aan, maar Masaru is een hedendaagse melee vechter die vechttechnieken kan leren van de tegenstanders waarmee hij te maken krijgt. 

Live A Live lanceert deze 27 april op Steam, PlayStation 4 en PlayStation 5. Als je een fan bent van klassieke JRPG's, kun je vandaag een Live A Live PS5 sleutel tegen de laagste prijzen uit onze prijsvergelijker halen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

30.09€
Live A Live
Live A Live
  • Officiële website : Live A Live
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Nintendo
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 22 juli 2022
Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief