Instant Gaming EU
 
 

OCTOPATH TRAVELER

  • PC
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bravy Default producers en Square Enix brengen je opnieuw een ongelooflijk avontuur in een fantasiewereld. Octopath Traveler is een turn-based role-playing game exclusief voor Nintendo Switch met mechanics en visuals geïnspireerd op de klassieke 16-bit JRPG-titels, maar dan met high-definition graphics.

    Dit avontuur plaatst je in de wereld van Orsterra, waarbij je de rol aanneemt van niet één, maar acht verschillende helden, elk van hen met verschillende klassen, vaardigheden en krachten. Je kiest een van hen en begint aan een reis waarin je de andere zeven protagonisten kunt ontmoeten en ook kunt deelnemen aan hun respectieve verhaallijnen als je dat wilt.

    Elk van de personages begint met een set vaardigheden en krachten, die voortvloeien uit hun afkomst en klasse, maar ze zullen in staat zijn om secundaire beroepen te leren en te levelen gedurende het spel, waardoor je andere vaardigheden verkrijgt en je je party kunt aanpassen aan je behoeften en je gameplayvoorkeuren.

    De gevechten zijn strategisch en turn-based, zoals gebruikelijk in dit soort games. Vijanden hebben bepaalde kwetsbaarheden die je moet ontdekken en uitbuiten als je ze wilt verslaan, dus je moet voorbereid zijn op allerlei scenario's.

    Als je van JRPG houdt, is Octopath Traveler een originele en geweldige heruitvoering van de klassieke games van het genre.

    Lees verder

    Beste prijzen voor OCTOPATH TRAVELER

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over OCTOPATH TRAVELER

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief