Eneba COM
 
 

Knockout City is gratis te spelen tot level 25

Knockout City is gratis te spelen tot level 25

Het is niet ongewoon dat ontwikkelaars en uitgevers je de gelegenheid geven hun nieuwe spellen voor een beperkte tijd gratis uit te proberen. Dit is het geval met Knockout City. Het futuristische dodgeball competitieve spel van Velan Studios was de eerste tien dagen na de lancering voor iedereen gratis beschikbaar en veel spelers maakten van de gelegenheid gebruik om het spel uit te proberen zonder het te hoeven kopen. Knockout City is niet ontworpen als een free-to-play spel, daarom zou, nu de proefperiode voorbij is, iedereen die het speelt moeten beslissen of het zijn geld waard is of niet.

Knockout City bevat team-gebaseerde competitieve wedstrijden met dodgeball-mechanieken in een futuristische omgeving. Het is een spel alleen voor meerdere spelers, dus de ontwikkelaars zijn zich nogal bewust van het belang van een omvangrijke gemeenschap om matchmaking te laten werken. Dat is waarschijnlijk de reden achter de aankondiging die Velan Studios op het officiële Knockout City account op Twitter deed, en die onthult dat het spel helemaal gratis zal blijven voor elke speler zolang hij onder niveau 25 is.

 

 

Met deze verandering gunnen ze zichzelf een stabiele stroom van spelers die de beginervaring zo spannend s maken als ze moet zijn. De spelers die niveau 25 bereiken zullen het spel moeten kopen om verder te spelen, dus de hogere niveaus zullen alleen beschikbaar zijn voor degenen die betalen. Dat zal meer dan genoeg tijd zijn voor nieuwe spelers om alle mechanieken te ontdekken en uit te zoeken of Knockout City hun tijd en geld waard is. Tot nu toe is het spel een succes en hebben al veel spelers het geprobeerd. Het is inbegrepen bij de EA Play of Xbox Game Pass Ultimate abonnementen, die je volledige toegang tot het spel geven zolang je ze onderhoudt. Als je besluit Knockout City op elk moment te kopen, vergeet dan niet onze prijsvergelijker te bezoeken om het spel tegen de beste prijs te vinden.

  • Officiële website : Knockout City
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Sports
  • Uitgever : Velan Studios
  • Ontwikkelaar : Velan Studios
  • Modus : Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief