Knockout City Seizoen 2 zal veel nieuwigheden bevatten

Knockout City Seizoen 2 zal veel nieuwigheden bevatten

Knockout City is beslist een van de verrassingen van 2021 geweest. Het door Velan Studios ontwikkelde trefbalspel is een hit geworden bij de spelers die in de gameplay een heel goede manier hebben gevonden om stress te verlichten en plezier te maken. Natuurlijk is het gratis kunnen spelen van het spel tot het bereiken van straatniveau 25 een heel goede manier geweest om de aandacht van de spelers te trekken, maar de Knockout City functies en gameplay zijn wat het spel tot een favoriet van velen van hen hebben gemaakt. Het eerste seizoen van het spel loopt nu al zes weken. Omdat elk daarvan meer dan negen weken overspant, denken de ontwikkelaars nu al na over de inhoud die het volgende naar het spel zal brengen.

Velan Studios heeft het draaiboek voor het volgende seizoen onthuld, dat op 27 juli van start gaat. Knockout City Seizoen 2 zal de toevoeging zien van een nieuw thema met nieuwe bemanningscontracten, een nieuwe kaart, een nieuw speciaal bal, drie speciale evenementen, vijf nieuwe Afspeellijsten, en meer. Natuurlijk kun je ook veel nieuwe cosmetische voorwerpen verwachten om je personages aan te passen en willekeurige dagelijkse beloningen die bestaan uit Style Chips, Holobux, of Energy Drinks.

 

 

Intussen worden Knockout City spelers ondergedompeld in het Heat Wave evenement, dat tot 5 juli actief is. Je kunt nog wat langer Heatwave Tickets krijgen, maar bedenk dat je ze moet uitgeven voor het evenement eindigt, want alle voorwerpen en tickets zijn voorgoed verdwenen als het eindigt. 

Als je Knockout City nog niet ontdekt hebt, kun je naar dit adres gaan om het spel te downloaden en het gratis te spelen tot level 25. Bezoek gerust onze prijsvergelijker om Knockout City tegen de beste prijs te vinden als je besluit het daarna verder te spelen.

 

 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Knockout City
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Sports
  • Uitgever : Velan Studios
  • Ontwikkelaar : Velan Studios
  • Modus : Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 21 mei 2021
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief