Komt Oddworld: Soulstorm binnenkort naar de Xbox ?

Komt Oddworld: Soulstorm binnenkort naar de Xbox ?

Oddworld: Soulstorm kwam twee maanden geleden uit, en het vervolgt het verhaal van Abe en zijn mede Mudokons. Het is meer dan zes jaar geleden dat de serie een nieuw deel kreeg, het laatste was Oddworld: New 'n' Tasty! dat in 2014 verscheen. Op 6 april konden fans zich herenigen met het bijzondere personage dat bekend is bij iedereen die ooit een Playstation 1 bezat, maar het spel is niet alleen voor Sony console bezitters. Behalve speelbaar op Playstation 4 en Playstation 5 is Oddworld: Soulstorm is ook verkrijgbaar op de PC, maar het zou heel goed kunnen dat het spel in de nabije toekomst ook naar Microsofts spelcomputers komt.

Het spel werd namelijk door Gematsu gespot op de ESRB website, die spellen opsomt, beoordeelt en classificeert om een leeftijdsclassificatie vast te stellen volgens bepaalde criteria en thema's zoals geweld, seks, alcohol, drugs of zelfs de taal die in het spel gebruikt wordt. We zien dat Oddworld: Soulstorm staat vermeld op Xbox One en Xbox Series X/S. De mogelijke release van het spel op Microsofts consoles was aarzelend vermeld, zonder ons een datum of zelfs maar een release venster te geven. Bovendien was het zeer waarschijnlijk dat Oddworld: Soulstorm zou op een gegeven moment op de Xbox verschijnen, zoals dat ook het geval was voor zijn voorganger. Dit lijkt de bevestiging te zijn, hoewel er nog geen officiële verklaring over is afgelegd, en er nog geen verschijningsdatum bekend is.

 


Het zal niet al te lang duren voor de verschijningsdatum bekend wordt gemaakt, want ESRB beoordelingen vinden meestal plaats kort voor de spellen uitkomen. Bovendien vindt de E3 al heel gauw plaats, vanaf 12 juni, en het is niet onmogelijk dat we dan iets over Oddworld: Soulstorm, misschien tijdens de Xbox conferentie, wie weet?

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : Oddworld Soulstorm
  • Categorieën : Platformspel
  • Uitgever : Oddworld Inhabitants
  • Ontwikkelaar : Oddworld Inhabitants
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 april 2021
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief