Oddworld: Soulstorm is vandaag verkrijgbaar

Oddworld: Soulstorm is vandaag verkrijgbaar

Hoewel hij nogal een vreemd uitziend wezen is, is Abe toch een vrij bekend personage geworden in de wereld van de videospelletjes, vooral onder de fans van platformspelletjes. Als Mudokon bewoner van de planeet Oddworld werd hij een held onder zijn volk toen hij ontdekte dat zijn soortgenoten gebruikt werden als hoofdbestanddeel voor de vervaardiging van een drankje dat gemaakt werd door de Glukkons, een ras van tirannen dat de arme en vredelievende Mukodons tot slaven maakte. Nadat hij aan dit vreselijke lot ontsnapt was, wordt hij nu opgejaagd door de Glukkons, maar hij weet hun boze plannen door de verschillende afleveringen in de serie te dwarsbomen. Oddworld: Soulstorm herneemt Abe's verhaal en daagt hem uit zijn mede-Mudokons nogmaals te bevrijden van de slavenarbeid.

Oddworld: Soulstorm is een sidescrolling 2.5D avontuur waarin je een aantal scenario's moet doorkruisen en daarbij vallen en bewakers moet ontwijken om de Mukodons te helpen in hun strijd voor vrijheid. Zoals gewoonlijk ligt het lot van je ras in je hand, of je het leuk vindt of niet, en je zult je best moeten doen als je ongeschonden wilt ontsnappen. Oddworld: Soulstorm introduceert nogal wat nieuwe mechanieken in de serie, en het bevat scavenging en crafting systemen waarmee je grondstoffen kunt verzamelen om wapens en andere voorwerpen te knutselen die je nodig hebt om obstakels te overwinnen naarmate je verder komt in het spel. In dit avontuur word je ook gevolgd door elke andere Mudokon die je redt, en ze kunnen je helpen in de strijd tegen de Glukkons.

 

 

Oddworld: Soulstorm is vandaag verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, en PC via de Epic Games Store. Als je het op je computer wilt spelen, moet je er rekening mee houden dat de systeemeisen die nodig zijn om het spel te spelen de volgende zijn:

Minimaal:

 • OS: Windows 7 64-bit
 • CPU: Intel Quad Core 1.7Ghz
 • Video: Nvidia GTX 670 of gelijkwaardig
 • RAM: 8 GB
 • Opslagruimte: 20GB

Aanbevolen:

 • OS: Windows 10 64-bit
 • CPU: Intel Quad Core 2.3 Ghz
 • Video: Nvidia GTX 970 of gelijkwaardig
 • RAM: 16 GB
 • Opslagruimte: 20GB

Zoals je ziet zal Oddworld: Soulstorm zal geen krachtige PC vragen en het spel is vrij toegankelijk. Als je de beste prijs wilt vinden om hem te kopen, kun je altijd onze prijsvergelijker bezoeken.

 • Fyra Frost Fyra Frost

  Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief