Layers of Fear jaagt schrik aan met nieuwe trailer van 11 minuten

Layers of Fear jaagt schrik aan met nieuwe trailer van 11 minuten

Het jaar van de remakes gaat verder met Layers of Fear - niet te verwarren met het originele Layers of Fear uit 2016. Het Bloober Team heeft een remake ontwikkeld die het originele spel, zijn Inheritance DlC en Layers of Fear 2 combineert tot een "psychedelische horrorkroniek". Als toegevoegde inhoud worden alle afleveringen ingeleid door een nieuw personage, de Schrijver, die blijkbaar "elk onderdeel van de serie samenbindt."

Bekijk de Layers of Fear remake gameplay trailer hier:

 

 

De originele Layers of Fear, een wandelsimulator met enkele puzzelelementen, draait om een worstelende kunstenaar die terugkomt naar zijn landhuis, waar al dan niet iets gruwelijks is gebeurd. Terwijl hij aan zijn nieuwste meesterwerk werkt, wordt hij voortdurend gedwongen door zijn labyrintische huis te dwalen, dat voor zijn ogen verandert en van boven tot onder gevuld is met jumpscares die zijn broze greep op de werkelijkheid meer dan duidelijk maken. 

De psychedelische toer gaat verder met de DLC Inheritance, waarin de dochter van de Artiest terugkeert naar haar huis en een even hallucinerende reis beleeft waarin ze de keuze heeft tussen het vergeven van zijn vader of het verdoemen van hem. 

Layers of Fear 2 plaatst je in de schoenen van de Acteur, die door een raadselachtige regisseur wordt uitgenodigd voor een filmopname op een oceaanstomer. Het verhaal neemt echter een onfortuinlijke wending wanneer je gedwongen wordt om alleen door de ingewanden van het schip te reizen, waarbij je levendige gruwelijke visioenen krijgt die je aan je verstand doen twijfelen. Hoort het bij de opname of word je gek?

Zoals gezegd maakt Layers of Fear gebruik van Unreal Engine 5 om verbeterde graphics te bieden, compleet met Ray Tracing, HDR-effecten, 4K-resolutie en het Lumen-systeem, waardoor de lat naar een nieuw niveau van horror wordt gelegd.

Er is nog geen releasedatum voor Layers of Fear, maar de ontwikkelaars hebben verklaard dat het in juni uitkomt voor de PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Je kunt een Layers of Fear PC sleutel ophalen in onze prijsvergelijker.

  • Officiële website : Layers of Fear 2
  • Categorieën : Avontuur , Casual
  • Uitgever : Bloober Team
  • Ontwikkelaar : Bloober Team
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 28 mei 2019
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief