Layers of Fear toont indrukwekkende beelden

Layers of Fear toont indrukwekkende beelden

We hadden verwacht dat de nieuwe Layers of Fear geweldige graphics zou hebben, maar het niveau van immersie dat het spel voorstelt lijkt op een ander niveau te liggen als je het vergelijkt met sommige andere horrorgames die onlangs zijn uitgebracht. Ontwikkelaar Bloober Team lijkt de juiste middelen te hebben om van het spel een ervaring te maken die je niet snel zult vergeten. De studio heeft een gloednieuwe Layers of Fear tech trailer uitgebracht die de prestaties van het spel op Unreal Engine 5 onthult en die is behoorlijk indrukwekkend.

 

 

Echte horror

Layers of Fear is een viscerale horrorgame met een diepe verhaallijn die zijn voorgangers eert met nog meer spannende functies. De toevoeging van nieuwe spelmechanismen en de mogelijkheid om het hele verhaal in één spel te beleven, maakt het perfect voor liefhebbers van de serie, maar ook voor degenen die voor het eerst deze meeslepende psychologische horrorervaring willen betreden. Met jouw hulp zullen The Painter, The Actor en The Writer hun respectievelijke lot ontmoeten terwijl jij je in een onvergetelijke ervaring stort.

De nieuwe Layers of Fear maakt gebruik van alle potentie van Unreal Engine 5 om een donkere en beklemmende wereld te creëren waarin dynamisch licht bijdraagt aan een zeer intense ervaring. Ray tracing zorgt voor een ongekend niveau van realisme dat je hart vaker non-stop adrenaline laat pompen dan je zou willen toegeven. Je kunt een recent gepubliceerde gameplayvideo bekijken als je een kijkje wilt nemen in wat er komen gaat.

Over het geheel genomen vormt Layers of Fear een van de beste spellen van 2023 in de grafische afdeling. De release van het spel staat gepland voor volgend jaar juni op de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Je kunt de beste deals voor Layers of Fear codes bekijken om je exemplaar te kopen met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief