Life is Strange Remastered Collection is uitgesteld

Life is Strange Remastered Collection is uitgesteld

Het is al meer dan zes jaar geleden dat het eerste deel van de Life is Strange serie, gemaakt door Dontnod, verscheen. Life is Strange was een echt keerpunt voor de studio, die bijna verdwenen was na de commerciële mislukking van zijn eerste spel, Remember Me, hoewel het spel goede kritieken kreeg. Maar Dontnod putte het beste uit deze eerste ervaring om een paar jaar later Life Is Strange uit te brengen, een spel dat opviel door zijn krachtige verhalende dimensie, waardoor het bijna een interactieve film werd.

Ditmaal was het spel een succes, en het werd gevolgd door een vervolg, Life is Strange 2, en een prequel, Before the Storm, dat Deck Nine ontwikkelde. De serie zal binnenkort True Colors verwelkomen, ook ontwikkeld door Deck Nine. Maar het volgende deel is niet de enige nieuwigheid die naar de franchise komt. De Life is Strange Remastered Collection, die het eerste spel en Before the Storm bevat, zou inderdaad op 30 september verschijnen, maar de ontwikkelaar heeft zojuist aangekondigd dat dit niet het geval zal zijn via de volgende verklaring: 

 

"Hello, Life is Strange fans!

We have some important updates for you on our upcoming release dates.

After Life is Strange: True Colors releases on September 10, we're happy to announce that the Life is Strange: Wavelengths DLC, starring Steph Gingrich, will release on September 30.  We will be revealing a first look via a new trailer tomorrow!

However, due to the ongoing challenges of the worldwide pandemic, we want to alleviate any additional pressure on the Life is Strange team by giving more time between the release of Life is Strange: True Colors and the Life is Strange Remastered Collection. 

For this reason, we have made the difficult decision to delay the release of the Life is Strange: Remastered Collection for all platforms - PC, PlayStation, Xbox, Stadia, and Switch - until Early 2022. We hope you understand."

 

 

We zullen dus nog een paar maanden moeten wachten om van Life is Strange Remastered Collection te genieten, maar de Wavelengths DLC blijft wel staan. In elk geval is Life is Strange True Colors nog steeds verkrijgbaar op 10 september, en je vindt het tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief