Instant Gaming EU
 
 

Life is Strange Remastered Collection

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Beleef het hervertellen van een meesterwerk in Life is Strange Remastered Collection. Motion capture-technologie en verbeterde graphics blazen nieuw leven in twee verbazingwekkende verhalen: Life is Strange en zijn prequel, Life is Strange: Before the Storm. Beide verhalen zitten vol diepe emoties en hartverscheurende keuzes die blijvende gevolgen zullen hebben.



    Betreed Arcadia Bay zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. De Remastered Collection bevat een nieuwe engine, verbeterde belichting en omgevingen, en volledige motion-capture gezichtsopnames die de grootste emotionele impact overbrengen.



    Life is Strange volgt Max Caulfield, een verlegen laatstejaars studente die fotografie volgt aan de prestigieuze Blackwell Academy. Haar leven staat op zijn kop als ze ontdekt dat ze de tijd kan terugspoelen nadat ze haar beste vriendin, Chloe Price, van een zekere dood heeft gered. Ze bundelen al snel hun krachten om de verdwijning van Blackwells meest geliefde studente, Rachel Amber, op te lossen. Wat volgt is een verhaal vol humor, mysterie, tragedie en moeilijke keuzes die het lot van het hele stadje zullen bepalen.



    Life is Strange: Before the Storm speelt zich drie jaar voor het oorspronkelijke Life is Strange af. Een reeks gebeurtenissen werpt de jonge Chloe Price en Rachel Amber in de verwarde warboel van elkaars leven als ze een geheim achtervolgen dat bewaard wordt door Rachels vader, een geheim dat mogelijk tragische gevolgen kan hebben. Ook inbegrepen is een coda van de twee verhalen: Farewell, een laatste aflevering met Max en Chloe in hun vroege tienerjaren.



    Herbekijk de games waarmee de bekroonde franchise begon. Speel Life is Strange Remastered Collection en zie hoe jouw keuzes de zielen van Arcadia Bay vormen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Life is Strange Remastered Collection

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Life is Strange Remastered Collection

    toumyre
    toumyre
    26 okt. 2023 01:09on dlcompare.fr
    N'ACHETEZ PAS CETTE VERSION Ce remastered est une arnaque par Square Enix, le jeu est horriblement moche, en 2022 c'est juste une honte, le jeu original est bien plus agréable que cette version honteuse. S'il vous plait ne faites pas cette erreur, vous serez perdant
    KOOP DEZE VERSIE NIET Deze geremasterde versie is een rip off van Square Enix, het spel is verschrikkelijk lelijk, in 2022 is het gewoon een schande, het originele spel is veel leuker dan deze beschamende versie. Maak deze fout alsjeblieft niet, je zult verliezen.
    Sir_Magnetron
    Sir_Magnetron
    27 feb. 2022 15:57on dlcompare.com
    Life is Strange is one of those games you think, nah i won't play that.. but then you try it, you get in the story and you need to finish it! Good story, relaxing gameplay.
    Life is Strange is zo'n spel waarvan je denkt, nee, dat ga ik niet spelen... maar dan probeer je het, je komt in het verhaal en je moet het uitspelen! Goed verhaal, ontspannende gameplay.
    cedlannoy
    cedlannoy
    23 jan. 2022 22:29on dlcompare.fr
    Dommage sera juste en anglais !
    Jammer dat het alleen in het Engels zal zijn!
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    23 jan. 2022 03:52on dlcompare.com
    I just want to play it because I've loved every single Life is strange title ever and I'll buy this as soon as possible after release.
    Ik wil het gewoon spelen omdat ik van elke Life is strange-titel ooit heb gehouden en ik zal deze zo snel mogelijk na de release kopen.
    gennyshark
    gennyshark
    16 jan. 2022 12:06on dlcompare.com
    Here you are one the best adventure drama of all time, remastered. A videogame work of the highest level, a title perhaps not suitable for all gamers' palates, but capable of telling a story of poignant beauty and memorable depth.
    Hier is een van de beste avonturen drama's aller tijden, geremasterd. Een videogame van het hoogste niveau, een titel die misschien niet geschikt is voor ieders smaakpapillen, maar die in staat is een verhaal van aangrijpende schoonheid en memorabele diepgang te vertellen.
    Carlos mendez
    Carlos mendez
    16 jan. 2022 04:03on dlcompare.es
    la verdad es que es un muy buen juego que me gustaría jugarlo ahora.
    De waarheid is dat het een zeer goed spel is dat ik nu zou willen spelen.
    @themiche40
    @themiche40
    9 jan. 2022 00:02on dlcompare.es
    ¡La historia de este juego es muy buena! tiene un gran potencial para escalar a un gran top en su rama.
    Het verhaal van dit spel is erg goed! Het heeft een groot potentieel om naar de top van zijn tak te klimmen.
    Geverifieerde opmerking
    Reign
    Reign
    7 jan. 2022 04:53on dlcompare.fr
    L'histoire de ce jeu était vraiment sympa ! Ca peut être sympa pour ceux qui découvre le jeu.
    Het verhaal van dit spel was echt leuk! Het kan leuk zijn voor degenen die nieuw zijn in het spel.
    darksasuke9563
    darksasuke9563
    5 jan. 2022 19:26on dlcompare.fr
    Ayant déjà joué à ce Life is Strange et d'autres, je peux comfirmer que c'est un très bon narratif, l'histoire est passionnante, les graphismes sont top et la BO est juste incroyable, j'ai hâte de voir à quoi ressemblera ce remaster, redécouvrir ce jeu avec des graphismes améliorés et j'espère qu'il y aura du contenu supplémentaire.
    Ik heb deze Life is Strange en anderen al gespeeld, ik kan bevestigen dat het een zeer goede vertelling is, het verhaal is spannend, de graphics zijn top en de soundtrack is gewoon geweldig, ik kan niet wachten om te zien hoe deze remaster zal zijn, het herontdekken van dit spel met verbeterde graphics en ik hoop dat er extra content zal zijn.
    Geverifieerde opmerking
    Jail
    Jail
    5 jan. 2022 14:46on dlcompare.fr
    Il est juste excellent ce jeu !
    Dit spel is gewoon uitstekend!
    • Technische informatie

    • Officiële website : Life is Strange Remastered Collection
    • Categorieën : Actie , Avontuur
    • Uitgever : Square Enix
    • Ontwikkelaar : Deck Nine
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 1 februari 2022
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10
      • CPU : Core i3-2100
      • RAM : 4 GB
      • GPU : GeForce GTX 460
      • Opslagruimte : 42 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i5-2400
      • RAM : 4 GB
      • GPU : Radeon RX 580
      • Opslagruimte : 42 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief