You are here
We also support
 
 
 
 

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt in oktober

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt in oktober
NEWS 28 jun. 2022 12:00

Hoewel het waarschijnlijk de bedoeling was dat het zou worden onthuld tijdens de komende Nintendo Direct, die vanavond plaatsvindt, is de verschijningsdatum van Mario + Rabbids Sparks of Hope al voor het evenement dank een leak. Het internet heeft bewezen genadeloos en bliksemsnel te zijn als het gaat om het doorgeven van informatie, en zodra een gebruiker de verschijningsdatum op de digitale winkel van Ubisoft had gespot, werd het nieuws via Twitter wereldwijd verspreid zodat iedereen het kon weten. Zoals gebruikelijk werd de vermelding even later verwijderd, maar het was te laat om het bewijs te ontkennen.

 

 

In elk geval zullen we waarschijnlijk vanavond tijdens de Nintendo Direct getuige zijn van de bevestiging. Het is tenslotte geweldig nieuws voor alle fans van de franchise. Of je nu van Rabbids houdt of een onvoorwaardelijke fan van Mario bent, Mario + Rabbids Sparks of Hope geeft je een voorproefje van beide werelden. Hoewel de gameplay beduidend anders is dan wat spelers gewoonlijk in klassieke Mario of Rabbids titels kunnen beleven, volgt het spel de stappen van zijn prequel, Mario + Rabbids Kingdom Battle. Het levert een spannende turn-based ervaring gericht op de epische reis van Mario en zijn vrienden door de ruimte om de Sparks te redden. Deze wezens die het resultaat zijn van het samensmelten van Lumas en Rabbids worden opgejaagd door een kwaadaardige aanwezigheid die Cursa heet en veel onrust veroorzaakt in het hele melkwegstelsel.

 

 

Mario + Rabbids Sparks of Hope zal nieuwe personages en een heleboel verrassingen bevatten, en het wil de twee franchises weer samenbrengen. Als de releasedatum vanavond bevestigd wordt, komt het spel uit op 20 oktober van dit jaar. Onthoud dat je de beste prijzen om Mario + Rabbids Sparks of Hope goedkoop te kopen al kunt vinden in onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief