Marvel 1943: Rise of Hydra onthuld in oogverblindende trailer

Marvel 1943: Rise of Hydra onthuld in oogverblindende trailer

Marvel 1943: Rise of Hydra, de verhalende actie- en avonturengame waarin Black Panther en Captain America samenkomen in de Tweede Wereldoorlog, heeft een trailer en een releasedatum voor 2025 gekregen. De game wordt geproduceerd in samenwerking met Marvel en Skydance New Media, een nieuwe divisie van Skydance Media onder leiding van Amy Hennig, de creative director en scriptschrijver van alle Uncharted-games die te vinden zijn in Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Marvel 1943: Rise of Hydra platformen zijn nog niet aangekondigd.

De trailer geeft fans een glimp van een origineel verhaal dat spelers meeneemt op een avontuur uit de Tweede Wereldoorlog met een set van vier speelbare helden op verschillende momenten in het spel.

 

 

Het verhaal van Marvel 1943: Rise of Hydra ontvouwt zich in de chaos van de oorlog. Captain America en Azzuri, de Black Panther uit de jaren 40, moeten hun verschillen overwinnen en een uitdagende alliantie vormen om hun gemeenschappelijke vijand te bestrijden. Samen met Gabriel Jones van de Howling Commandos en Nanali, een Wakandese spion die is geïnfiltreerd in een bezet Parijs, moeten ze hun krachten bundelen om een sinister complot te verijdelen dat de vernietiging van de Tweede Wereldoorlog dreigt om te zetten in de ultieme opkomst van Hydra.

Terwijl het verhaal van de game zich ontvouwt, kruipen spelers in de huid van vier centrale personages: een jonge Steve Rogers, beter bekend als Captain America; Azzuri, de grootvader van T'Challa en de Black Panther van de Tweede Wereldoorlog; Gabriel Jones, een Amerikaanse soldaat en lid van de Howling Commandos; en Nanali, een Wakandese spion die is ingebed in bezet Parijs.

De nieuwe verhaaltrailer werd onthuld tijdens de presentatie State of Unreal van Epic Games, waar Skydance New Media en Epic Games hun voortdurende samenwerking aankondigden om Marvel 1943: Rise of Hydra te voorzien van geavanceerde visuals. Skydance New Media toonde de nieuwste functies van Epic's Unreal Engine 5.4 en onthulde de trailer en een speciale preview van een cruciale scène tussen Captain America en Black Panther in het bezette Parijs.

De game komt in 2025 uit en spelers kunnen gameplay verwachten die is geïnspireerd op de iconische strips, films en tv-series van Marvel. Marvel 1943: Rise of Hydra bevat de actie, spanning en het wereldwijde avontuur dat fans al tientallen jaren weet te boeien. Hoewel de platforms en een exacte releasedatum nog niet bekend zijn gemaakt, kun je onze prijsvergelijker al wel in de gaten houden om de beste aanbiedingen voor Marvel 1943: Rise of Hydra te vinden. Als je fan bent van superheldengames, vergeet dan niet de nieuwste Marvel's Spider-Man 2 te bekijken terwijl je wacht op andere games, zoals Marvel's Blade die nog in ontwikkeling is.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Skydance New Media
  • Ontwikkelaar : Skydance New Media
  • Modus : Solo
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief