Instant Gaming EU
 
 

MechWarrior 5 lanceert op meerdere platforms met crossplay

MechWarrior 5 lanceert op meerdere platforms met crossplay

Epic Games Store exclusiviteit loopt ten einde voor MechWarrior 5: Mercenaries en Piranha Games is klaar om het spel op meerdere platforms te lanceren. 27 mei is de datum die gekozen is om het spel uit te brengen op Xbox One, Xbox Series X/S, en PC via GOG en Steam. Maar dit hele jaar EGS is voor de ontwikkelaar heel nuttig geweest, want het is genoeg tijd geweest om veel nieuwe functies in het spel op te nemen. Als je je dus in het onstabiele oorlogstoneel van de Inner Sphere wilt verdiepen als huurlingenpiloot van een gigantische mech krijg je binnenkort toegang tot een spel dat veel completer is dan de oorspronkelijke versie.

MechWarrior 5: Mercenaries is het afgelopen jaar flink verbeterd met een groot aantal functies die de gameplay veel beter maken, waaronder opnieuw uitgebalanceerde missies en een nieuw begin voor de campagne, maar de volledige release van het spel deze maand gaat ook vergezeld van de eerste uitbreiding, Heroes of the Innersphere. Deze DLC voegt nieuwe mechs, mech varianten, helden, wapens, warzones, en meer toe aan MechWarrior 5, en ook een nieuwe carrière modus. Dit zal de spelers een veel hoger niveau van aanpassing voor hun mechs bieden en ook meer tactische opties in gevechten.

 

 

Als je al een doorgewinterde huurlingenpiloot bent in MechWarrior 5: Mercenaries en je maakt je zorgen dat de spelersbasis van het spel verwatert over verschillende platforms kun je je zorgen terzijde schuiven. Het spel zal voorzien zijn van crossplay zodra het op meerdere platforms beschikbaar is, zodat je met maximaal vier andere spelers het plezier kunt delen in co-op modus, ongeacht op welk platform ze spelen en of ze de DLC bezitten of niet.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief