Medal of Honor: Above and Beyond laat zijn multiplayer zien

Medal of Honor: Above and Beyond laat zijn multiplayer zien

Medal of Honor was een van de belangrijkste first-person shooters die destijds op de originele PlayStation werd uitgebracht. De populariteit ervan maakte de weg vrij voor een paar vervolgen die uiteindelijk op verschillende platformen werden uitgebracht, waaronder de PC. De serie richt zich vooral op de Tweede Wereldoorlog, die je meestal speelt als lid van het Office of Strategic Services (OSS), maar de nieuwste spellen in de serie vinden plaats in verschillende scenario's. Medal of Honor: Above and Beyond is een aankomend deel dat een compleet andere benadering van de gameplay zal brengen, omdat het gebruik maakt van VR technologie om een spannende ervaring te bieden. In het spel speel je als soldaat die tijdens de Tweede Wereldoorlog in vijandelijk gebied is geïnfiltreerd en je missie is om operaties te saboteren zonder ontdekt te worden. Naast de singleplayer-campagne zal Medal of Honor: Above en Beyond ook multiplayer-gameplay bevatten en je kunt een glimp opvangen van hoe het zal zijn in de onderstaande video.

 

 

Zoals je kunt zien, zijn er verschillende multiplayer-standen in Medal of Honor: Above en Beyond. Dit zijn onder andere Mad Bomber, Deathmatch, Team Deathmatch, Blast Radius en Domination. Elk van hen zal verschillende doelstellingen en overwinningsvoorwaarden hebben waaraan je moet voldoen om te kunnen overwinnen. Zoals te zien is in de video, ziet de gameplay er vrij goed uit, en er lijken nogal wat opties te zijn als het gaat om wapens en tactische opties. De enige vraag over Medal of Honor: Above and Beyond is wat voor oplossing de ontwikkelaars hebben gegeven voor de twee belangrijkste problemen van dit soort spellen bij het spelen in VR, misselijkheid in beweging en een ongemakkelijk gevoel van beweging.

Als je meer wilt weten over Medal of Honor: Above and Beyond, moet je de video bekijken die zich richt op het verhaal dat een paar maanden geleden is uitgebracht. We houden je op de hoogte van al het andere nieuws over het spel.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief