Meld je aan voor de Space Marine 2 bèta

Meld je aan voor de Space Marine 2 bèta

Het Warhammer 40.000-universum blijft een favoriet onder de fans en er zijn aardig wat games die de essentie ervan op de een of andere manier hebben weten te boeien. Zo bood de originele Warhammer 40,000: Space Marine een unieke third-person shooter-ervaring met de rechtschapen krijgers van het Rijk der Mensen als hoofdrolspelers. Nu zijn Focus Entertainment en Saber Interactive klaar om het vervolg uit te brengen en ze hebben bevestigd dat je de kans krijgt om Warhammer 40,000: Space Marine 2 vóór de release uit te proberen in een aankomend bèta-evenement.

Luitenant Titus is terug

De legendarische luitenant van de Ultramarines 2nd Company wordt in Warhammer 40,000: Space Marine 2 weer betrokken bij een totale oorlog tegen de Tyranids. De bovenmenselijke krijger zal meedogenloos hordes angstaanjagende verslindsters op Planeet Avarax decimeren in een nieuw episch avontuur. Met krachtige wapens tot zijn beschikking, waaronder bolters en kettingzwaarden, zal Titus hormaganten, termaganten en tyranidekrijgers vernietigen terwijl hij een uitdagende campagne doorloopt. Je kunt een beter idee krijgen van wat je te wachten staat in de game door de nieuwste Warhammer 40,000: Space Marine 2 video te bekijken, die bijna negen minuten aan uitgebreide gameplaybeelden bevat.

 

 

De fans van de originele Space Marine zullen blij zijn om te weten dat het vervolg de stappen van zijn voorganger zal volgen, maar met enkele nieuwigheden. Warhammer 40,000: Space Marine 2 zal een coöperatieve campagnemodus bevatten die tot drie spelers ondersteunt, wat een wereld aan nieuwe mogelijkheden opent in de strijd tegen de Tyranids.

Als je het spel al voor de release wilt uitproberen, kun je je aanmelden voor de bèta die later dit jaar plaatsvindt. Saber Interactive heeft nog geen details onthuld over de inhoud of de datum, maar we zullen je op de hoogte houden zodra die bekend zijn. Natuurlijk zijn de beste deals voor Warhammer 40,000: Space Marine 2 CD keys vóór de release verkrijgbaar via onze prijsvergelijker. Het spel komt deze winter uit voor Xbox Series X/S, PS5 en PC.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief