Metro Exodus Enhanced Edition heeft een verschijningsdatum

Metro Exodus Enhanced Edition heeft een verschijningsdatum
NEWS29 apr. 2021 15:30

Er zijn heel wat spelers die genoten hebben van het post-apocalyptische scenario van de Metro serie. De avonturen van Artyom terwijl hij probeert te overleven in de nasleep van een verschrikkelijke kernoorlog die zijn thuisland in een woestenij heeft veranderd, dienen om de wereld uit te beelden die Glukhovsky in zijn roman Metro 2033 beschrijft. Mutante wezens, extreme situaties, gewelddadige gevechten, en een voortdurend gevecht om te overleven zijn de richtlijnen van een episch avontuur dat Artyom door verschillende spellen volgt, waaronder Metro 2033Metro Last Light, en Metro Exodus. Al deze spellen zijn zeer goed ontvangen door de fans van het eerstepersoons schietgenre, en er is zelfs een geremasterde versie van de eerste twee die meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht heeft: Metro Redux.

Als nieuwste spel in de serie staat Metro Exodus op het punt ook wat liefde te krijgen, die zal arriveren in de vorm van een nieuwe editie. Metro Exodus Enhanced Edition komt op 6 mei naar de PC, en al wie het originele spel bezit kan het gratis claimen. Maar niet al die spelers zullen kunnen genieten van de ongelooflijke graphics van de nieuwe versie. De systeemeisen om Metro Exodus Enhanced Edition te spelen zijn nogal hoog en ray tracing is een must, niet optioneel. Daarom zul je, tenzij je een krachtige grafische kaart hebt, het bij de oude versie moeten houden.

 

metro exodus pc

 

Met Metro Exodus Enhanced Edition gaan je saves van de oude versie over naar de nieuwe, maar als je besluit het spel helemaal opnieuw te spelen, is het ook mogelijk om met de nieuwe functies specifieke hoofdstukken van het spel vrij te spelen.

 

 

We raden je ten zeerste aan onze prijsvergelijker te bezoeken en Metro Exodus tegen de beste prijs te kopen vóór de release van de Enhanced Edition, zodat je het later gratis kunt upgraden. Het spel zal verkrijgbaar zijn in verschillende winkels, namelijk Epic Games, Steam, Windows Store, en GOG.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief