Instant Gaming EU
 
 

Might and Magic X Legacy is weer speelbaar

Might and Magic X Legacy is weer speelbaar

Je bent er waarschijnlijk niet van op de hoogte dat Might and Magic X te kampen had met ernstige DRM problemen die een deel van het spel onspeelbaar maakten. Het spel gaf geen problemen tot afgelopen juni, toen Ubisoft besloot de servers stil te leggen om het eigendom te controleren van de enige DLC die tot op dat moment voor het spel beschikbaar was, The Falcon & The Unicorn. Vanaf 1 juni meldden veel spelers dat ze niet meer bij de inhoud van de DLC konden komen, waardoor het spel vrijwel onspeelbaar werd. 

 

 

Might and Magic X Legacy is het nieuwste deel in de vermaarde RPG serie, en veel spelers haastten zich om het te kopen zodra het beschikbaar was. Het enorme probleem dat de serveruitval veroorzaakte leidde er uiteindelijk toe dat het spel tijdelijk van Steam werd gehaald terwijl de ontwikkelaar het probleem onderzocht. Het heeft enkele maanden geduurd, maar het lijkt erop dat Ubisoft het probleem eindelijk heeft opgelost. Alle spelers die Might and Magic X Legacy bezitten kunnen nu bij al het materiaal dat ze gekocht hebben zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat hun opgeslagen spellen onbruikbaar worden. 

 

"Today, we're happy to announce that all conditions are met to bring the game back to the Ubisoft Store and Steam, and that new and returning players can now venture into the wide and mysterious world of Ashan again."

 

Dat is geweldig nieuws voor alle bezitters van Might and Magic X Legacy, maar het is nog beter voor degenen die de DLC niet bezitten. Als een vorm van compensatie voor de moeite geeft Ubisoft gratis toegang tot de inhoud in The Falcon & The Unicorn DLC aan alle bezitters van het basisspel.

Als je altijd al een episch avontuur in de wereld van Ashan hebt willen beleven, is dit het beste moment om dat te doen. Je kunt spelprijzen vergelijken en de beste prijs voor Might and Magic X Legacy altijd vinden op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief