Monster Hunter Stories 2 lanceert ook op PC

Monster Hunter Stories 2 lanceert ook op PC

We weten sinds kort dat Monster Hunter Rise ook op de PC zou verschijnen, maar in plaats van dat het samen met de lancering van het spel op Nintendo Switch op 26 maart gebeurt, zal het pas in 2022 op de PC verkrijgbaar zijn. Het nieuws laat een nogal bitterzoete nasmaak achter, want het is geweldig dat het spel naar de PC komt, maar het is nogal teleurstellend dat we er zo lang op moeten wachten. Gelukkig hebben de fans van de serie een ander spel waar ze zich op kunnen richten, en het is niemand minder dan Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

De eerste trailer van het spel werd getoond toen het in september werd aangekondigd, maar we konden er iets meer over ontdekken tijdens het Monster Hunter Digital Event dat gisteren plaatsvond. Een nieuwe Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin video werd op het evenement getoond en behalve dat het verhaal wat meer wordt uitgewerkt en wat gameplay wordt getoond, onthult het ook de verschijningsdatum van dit nieuwe avontuur. Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin verschijnt op 9 juli 2021 op Nintendo Switch en PC, via Steam.

 

 

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is geen deel van de hoofdserie. Het is een spin-off en een direct vervolg op zijn voorganger. In het spel spelen we als de kleinzoon (of kleindochter) van Red, de hoofdpersoon van het eerste spel, dat verkrijgbaar was op 3DS en mobiele toestellen. In tegenstelling tot mainstream spellen als Monster Hunter: World, richt Monster Hunter Stories zich meer op het temmen van de verschillende wezens die de wereld bewonen dan op de jacht erop. Je bent een Ruiter die monstereieren kan uitbroeden om ze tot je metgezellen te maken, maar in Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ga je op een mysterieus ei stuiten, dat wel eens de wereld zou kunnen vernietigen, of dat zegt een legende.

Als je Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin wilt ontdekken, is het spel volgend juli verkrijgbaar op Nintendo Switch en PC, en je kunt vóór de lanceringsdatum onze prijsvergelijker bezoeken om het spel voor de beste prijs te krijgen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief