Een Monster Hunter Stories 2 speelbare demo komt binnenkort

Een Monster Hunter Stories 2 speelbare demo komt binnenkort

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin werd vorig jaar september voor het eerst aangekondigd en de release is gepland voor volgende maand, maar we hebben de laatste dagen meer dingen over het spel ontdekt. Terug in maart werd onthuld dat het spel niet alleen op Nintendo Switch verschijnt, maar ook op PC via Steam, en de kers op de taart is dat het op dezelfde datum, 9 juli, op beide platforms verkrijgbaar zal zijn. Het is de moeite waard te vermelden dat de fans van de franchise niet van dezelfde situatie konden genieten met Monster Hunter Rise, dat al op Switch verkrijgbaar is, maar waarvan de release op de PC pas in 2022 zal plaatsvinden. 

Hoe dan ook, de afgelopen week konden we wat informatie krijgen over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Een nieuwe trailer werd vorige week onthuld op het Summer Game Fest, en hij toonde de bonussen die in de Deluxe Edition van het spel zitten, en ook de amiibo's die beschikbaar zullen zijn.

 


Maar gisteren werd Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin weer in de schijnwerpers gezet op Capcom's conferentie. Er werd een nieuwe trailer getoond die gameplay toont en gericht is op gevechten, en we kregen ook een iets bredere kijk op het verhaal van het spel. Maar misschien wel het grootste nieuws is de aankondiging van een speelbare demo van Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. Deze komt op 25 juni beschikbaar op Nintendo Switch, maar PC spelers zullen moeten wachten tot de release van het spel op 9 juli om deze proefversie in handen te krijgen. Ook al is dit uitstel zeker teleurstellend voor veel spelers, toch kun je met deze demo je eigen mening vormen over het spel voordat je het koopt.

 


Als extra bonus gaat alle voortgang die je in de demo maakt over naar Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin als je besluit het daarna te kopen. In dat geval weet je hoe je het voor de beste prijs kunt krijgen: bezoek gewoon onze prijsvergelijker!

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief