Eneba COM
 
 

MudRunner deze week gratis op de PC

MudRunner deze week gratis op de PC

Hoewel de meeste mensen een oogje in het zeil houden op de speciale aanbiedingen die in het weekend beschikbaar zijn vanwege de Black Friday en Cyber Monday deals, zijn die niet allemaal gericht op hardware. Je kunt op het hele internet heel wat kortingen vinden om je favoriete games te kopen, en pagina's zoals Steam of Epic Games Store hebben speciale aanbiedingen waarin je veel games tegen een lagere prijs kunt vinden. Wat dit laatste betreft, betekent de verkoop niet dat er deze week geen gratis spel zal zijn, en je kunt je exemplaar van MudRunner in de Epic Games Store krijgen zonder dat je een dubbeltje hoeft te betalen in de komende dagen.

MudRunner is een off-road simulator waarin je de leiding neemt over ongelofelijk krachtige voertuigen. Je reist met behulp van een kaart en een kompas door de gevaarlijke Syberische wildernis. De beste route proberen te nemen is verplicht als je je bestemming heelhuids en met intacte lading wilt bereiken, en je zult ook je brandstofreserves in de gaten moeten houden, tenzij je in de middle of nowhere wilt eindigen. MudRunner biedt je een behoorlijk uitdagende rijervaring waarbij snelheid niet altijd het beste idee is. Het spel stelt je verschillende all-terrain Sovjetvoertuigen ter beschikking, maar je kunt er ook heel wat meer toevoegen en nieuwe kaarten maken dankzij verschillende DLC's. Je kunt er drie gratis krijgen in de Epic Games Store, waaronder Old-timers, The Valley en The Ridge, maar de Amerikaanse Wilds uitbreiding voor MudRunner is ook verkrijgbaar met een hele leuke korting.

 

 

MudRunner is tot 3 december gratis te claimen. Daarna wordt het vervangen door Cave Story+, een indie-platformer die doet denken aan klassieke 16-bit spellen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief