Multiplayer komt aan bij Sackboy: A Big Adventure

Multiplayer komt aan bij Sackboy: A Big Adventure

Little Big Planet heeft de fans van platformspelers al heel lang laten dromen. Hoewel ze exclusief voor PlayStation zijn, hebben de drie games in de originele trilogie veel aanhangers voor zichzelf verdiend met hun minigames en puzzels, en hun populariteit heeft als basis gediend voor de creatie van een serie spinoffgames. De meeste van deze spellen worden gekenmerkt door de hoofdpersoon van de originele games, Sackboy, een pluche die ook het hoofdpersonage is in de nieuwste game van de licentie, Sackboy: A Big Adventure.

Ontwikkelaar Sumo Digital lanceerde dit nieuwe avontuur in november en sindsdien hebben de fans van de serie genoeg nieuwe content tot hun beschikking om met hun favoriete personage te verkennen. Sackboy: A Big Adventure laat 2.5D-graphics achterwege om je voor het eerst in de serie een platformervaring in 3D te bieden. Uitdagende puzzels en veel verrassingen zijn de afgelopen weken een bron van vreugde geweest, maar een belangrijk aspect van de Sackboy: A Big Adventure ontbrak bij de lancering van het spel. Het moest een multiplayer-gameplay voor maximaal vier personen bevatten, maar deze functie is pas gisteren toegevoegd.

 

 

Je kunt nu de campagne in Sackboy: A Big Adventure doorlopen in gezelschap van drie andere vrienden, en je kunt in totaal tien nieuwe levels verkennen die zijn ontworpen met het oog op coöperatieve gameplay. Je kunt er plezier aan beleven door te proberen je inspanningen met je vrienden te coördineren of gewoon te proberen ze te blokkeren bij het voltooien van elk level. Multiplayer-gameplay is generatieoverschrijdend in Sackboy: A Big Adventure, zodat spelers die het spel op PlayStation 4 bezitten geen problemen zullen hebben om plezier te hebben met degenen die het op PlayStation 5 hebben.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief