Kinguin HP
 
 

NBA 2K21 is gratis op de PC

NBA 2K21 is gratis op de PC
FREE GAMES21 mei 2021 18:00

Zeggen dat Epic Games miljoenen dollars heeft uitgegeven aan het kopen van spellen om ze gratis weg te geven en zijn digitale winkel te promoten is niets nieuws. Ze bieden elke week een of meer videospelletjes aan die je gratis kunt krijgen en voor altijd kunt houden, en de lijst bevat alles van kleine indie spellen tot grote AAA titels. Als je ze al verzamelt sinds ze begonnen, zou je een enorme bibliotheek van spellen moeten hebben die je gewoon kunt installeren en spelen wanneer je maar wilt. Maar dat alles is al algemeen bekend.

Elke donderdag komt een nieuw spel gratis beschikbaar en worden de spellen aangekondigd die er voor in de plaats komen. Maar deze week gaat het er iets anders aan toe, want de komende spellen worden als een verrassing gehouden. We hebben een hele week moeten wachten om te weten welk spel we zouden krijgen, en het bleek niemand minder te zijn dan NBA 2K21, het nieuwste deel in de populairste basketbalsimulatieserie ooit gemaakt.

 

 

2K Games is uitgegroeid tot de meest gebruikte uitgever als het gaat om andere sportspellen dan voetbal, en dat is niet voor niets. Zijn spellen bieden een ongelooflijk niveau van realisme, veel spelvarianten, alle fan-favoriete teams en spelers, en spannende gameplay waarmee je van je favoriete sport kunt genieten terwijl je lekker thuis zit. NBA 2K21 biedt je dat alles en meer in de definitieve basketbalsimulatie ervaring, ook al vinden sommigen dat de serie is gestagneerd. Je vindt misschien niet veel nieuwigheden in het spel vergeleken met vorige delen in de serie, maar als je van basketbal houdt is het een must-have.

Epic Games is niet van plan te stoppen met hun gratis spellen beleid, en je kunt volgende week nog een spel gratis krijgen. Helaas zul je tot volgende week donderdag moeten wachten om te ontdekken welk spel het is.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief