Eneba COM
 
 

De nieuwe DLC voor One Piece: Pirate Warriors 4 brengt langverwachte personages naar het spel

De nieuwe DLC voor One Piece: Pirate Warriors 4 brengt langverwachte personages naar het spel

One Piece: Pirate Warriors 4 is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Omega Force en uitgegeven door Bandai Namco Entertainment op 7 maart 2020. Het spel is uitgebracht voor Nintendo Switch, Playstation 4, Windows en Xbox One. Het is het vierde deel in de Pirate Warriors-serie.

Na de eerste Character Pass van het spel gaat One Piece: Pirate Warriors 4 nieuwe personages introduceren met hun tweede Character Pass. Net als de eerste Character Pass bevat Character Pass 2 drie aparte pakketten met elk drie personages, waardoor er in totaal negen nieuwe personages zijn voor Character Pass 2. Het eerste pakket is getiteld "The Battle of Onigashima," met Luffy Gear 5, Kaido en Yamato. Het tweede pakket is "One Piece Film: Red," met Uta, Shanks (Film: Red) en Koby (Film: Red). Het laatste en meest verwachte personagepakket wordt binnenkort uitgebracht:

 

 

Het zesde DLC-pakket staat gepland voor 28 maart. De personages in deze versie zijn de laatste in Character Pass 2, waaronder Gol D. Roger, Silvers Rayleigh en Monkey D. Garp. Elk van deze personages heeft een unieke gameplay en hun technieken lijken sterk op die uit de originele serie. Met beruchte piratenkoningen, de rechterhand van de piratenkoning en de held van de marine, wordt er door fans reikhalzend uitgekeken naar deze personages, waardoor spelers reikhalzend uitkijken naar de release van dit personagepakket.

Mis deze ongelofelijke kans niet om het grote avontuur aan te gaan op zoek naar One Piece. Gebruik onze prijsvergelijker om One Piece: Pirate Warriors 4 te kopen, samen met de twee DLC van de game: Character Pass 1 en Character Pass 2.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief