Instant Gaming EU
 
 

One Piece Odyssey

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    One Piece Odyssey is een nieuwe RPG geïnspireerd op de manga van Eiichiro Oda. Vergezel de Straw Hats in een nieuw avontuur terwijl ze de zeeën bevaren op zoek naar de legendarische schat waarmee Monkey D. Luffy de Piratenkoning kan worden. Na te zijn verzwolgen door een enorme storm, komt de Duizend Zonnen aan bij de kust van een mysterieus eiland. Het schip is zwaar beschadigd, en Luffy en zijn bemanning worden gescheiden en verspreid over het eiland. Ze zullen het eiland moeten verkennen op zoek naar elkaar en naar een manier om de Sunny te repareren en weer uit te varen.



    In One Piece Odyssey krijgen Luffy en zijn vrienden te maken met machtige vijanden en vreemde wezens terwijl ze het eiland verkennen. Ze zullen ook de inwoners ontmoeten terwijl ze een originele verhaallijn doorlopen. De fans van One Piece zullen hun favoriete personages vinden, waaronder Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie en Brook. Ze zullen hun unieke gevechtsvaardigheden en krachten gebruiken om hun vijanden te verslaan en de geheimen van dit onontdekte land te ontdekken in een episch avontuur.



    One Piece Odyssey bevat een spannend turn-based gevechtssysteem waarin strategie een zeer belangrijke rol speelt. Je kunt personages in en uit het gevecht wisselen om je aan elke situatie aan te passen. Hun vaardigheden en hun positie op het slagveld zijn van invloed op de uiteindelijke uitkomst.



    Het spel laat je ook verschillende kerkers verkennen waar je kunt vechten tegen krachtige vijanden en materialen kunt verzamelen om voorwerpen te maken die je kunt gebruiken om je prestaties in de strijd te verbeteren. One Piece Odyssey bevat ook een diep niveau van karakteraanpassing waarmee je je personages kunt ontwikkelen zoals jij dat wilt.



    Het verhaal in One Piece Odyssey is gloednieuw, maar het spel stelt je ook in staat om andere verhaallijnen uit de mangaserie met een kleine twist opnieuw te bezoeken via de World of Memories.

    Lees verder

    Beste prijzen voor One Piece Odyssey

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over One Piece Odyssey

    63aeef0a84a67@limbowalker
    63aeef0a84a67@limbowalker
    30 dec. 2022 19:20on dlcompare.com
    It reminds me a lot of Dragon's Quest XI which should not be a surprise considering some of the same folks worked on both projects. I am a huge fan of JRPGs and One Piece so I am very exited about the game. I am counting the days till its release.
    Het doet me sterk denken aan Dragon's Quest XI, wat geen verrassing is, aangezien aan beide projecten dezelfde mensen hebben gewerkt. Ik ben een grote fan van JRPG's en One Piece, dus ik ben erg enthousiast over het spel. Ik tel de dagen tot de release.
    ODS_GAARA
    ODS_GAARA
    29 dec. 2022 20:43on dlcompare.fr
    Hâte de tester le jeu même si pour le moment je ne suis pas convaincu :/Hâte de tester le jeu même si pour le moment je ne suis pas convaincu :/
    Ik kijk ernaar uit om het spel te testen, ook al ben ik momenteel niet overtuigd :/Ik kijk ernaar uit om het spel te testen, ook al ben ik momenteel niet overtuigd :/
    IronHead
    IronHead
    28 dec. 2022 14:52on dlcompare.fr
    Les mécaniques n'ont pas l'air dégueu et plutôt sympa visuellement à voir ce que ça donnera.
    Het mechaniek ziet er niet slecht uit en het is visueel best gaaf om te zien hoe het uitpakt.
    ahsan030
    ahsan030
    26 dec. 2022 01:17on dlcompare.com
    One Piece Odyssey looks like a fun game. The anime is amazing. Hopefully, the game will be just as entertaining and fun.
    One Piece Odyssey ziet eruit als een leuk spel. De anime is geweldig. Hopelijk wordt het spel net zo onderhoudend en leuk.
    63a8e72698188@danuts.
    63a8e72698188@danuts.
    26 dec. 2022 01:16on dlcompare.fr
    J'espère que ce jeu pourra redonner une bonne image des jeux adaptés d'anime/manga. Ca a l'air d'être pas mal à première vue.
    Ik hoop dat dit spel een goed beeld kan geven van anime/manga bewerkte spellen. Het ziet er op het eerste gezicht goed uit.
    Choubaka
    Choubaka
    25 dec. 2022 11:51on dlcompare.fr
    Ce jeux a l'air plutôt intéressant étant donner que j'aime beaucoup le tour par tour , après a voir si sa ce marie bien avec le style de one piece . Hâte de le découvrir
    Dit spel ziet er best interessant uit, want ik hou echt van turn-based spellen, maar ik moet nog zien of het past bij de stijl van One piece. Ik kan niet wachten om het te zien.
    Ichigoo Kurosaki
    Ichigoo Kurosaki
    25 dec. 2022 11:44on dlcompare.fr
    Pourquoi pas a voir si il sera au niveau ^^ j'adore one pièce mais j'avoue ne jamais avoir spécialement jouer au jeux ^^ Pourquoi pas commencé par celui ci
    Ik hou van one piece, maar ik heb het spel nooit gespeeld ^^. Waarom begin je niet met deze
    kaanulutanir
    kaanulutanir
    24 dec. 2022 23:45on dlcompare.com
    They did exactly the same as the series. Playing the game of the anime I watched is a great feeling. The game includes the subjects from the anime from the beginning to the end. With one difference, the control is in your hands...
    Ze deden precies hetzelfde als de serie. Het spelen van het spel van de anime die ik heb bekeken is een geweldig gevoel. Het spel bevat de onderwerpen uit de anime van het begin tot het einde. Met één verschil, de controle ligt in jouw handen...
    kampf gruppe lehre
    kampf gruppe lehre
    22 dec. 2022 14:51on dlcompare.fr
    Appréciant la série, j'ai hâte de voir si le jeu sera du même acabit. Souvent on est bien déçu. Donc, vivement qu'on puisse y jouer
    Ik geniet van de serie, ik kan niet wachten om te zien of het spel van hetzelfde kaliber zal zijn. We zijn vaak teleurgesteld. Dus, ik kan niet wachten om het te spelen.
    Lolman67
    Lolman67
    22 dec. 2022 01:19on dlcompare.fr
    Je ne sais pas ce que ça va donner, on verra bien Jamais été très fan de la franchise et encore moins des animes interprété dans un jeu vidéo
    Ik weet niet hoe het afloopt, we zullen zien... Nooit een grote fan geweest van de franchise en nog minder van anime geïnterpreteerd in een video game.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : One Piece Odyssey
    • Categorieën : Actie , Avontuur , Casual , Rollenspellen , Vertelling , Beurtelings , Teambased spel
    • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
    • Ontwikkelaar : ILCA, Inc.
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 12 januari 2023
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64-bit)
      • CPU : Core i5-6600 / Ryzen 5 2400G
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 780 / Radeon R9 290X
      • Opslagruimte : 35 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i5-8400 / Ryzen 3 3100
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 1060 / Radeon RX 590
      • Opslagruimte : 35 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief