Eneba COM
 
 

Het is tijd om te praten over de nieuwigheden in Tomb Raider I-III Remastered

Het is tijd om te praten over de nieuwigheden in Tomb Raider I-III Remastered

Tomb Raider I-III Remastered brengt de originele trilogie terug en past deze aan de moderne tijd aan met nieuwe graphics. De klassieke games met Lara Croft in de hoofdrol en de games die haar wereldwijd tot een icoon maakten, krijgen vanaf volgende maand een nieuw leven. Ontwikkelaar Aspyr kondigde het spel vorig jaar september aan en sindsdien zijn er heel wat vragen over het nieuwe spel verschenen. Nu heeft de studio eindelijk veel vragen beantwoord in een recente publicatie op het PlayStation-blog, waarin veel van de nieuwigheden van de nieuwe versie van de originele trilogie worden beschreven.

Een verbeterde ervaring

Tomb Raider I-III Remastered brengt misschien niet veel verrassingen op het gebied van het verhaal, maar de ontwikkelaar van de game heeft wel veel verbeteringen geïntroduceerd om de ervaring voor spelers van nu aangenamer te maken. Het spel vervangt de oude grafische stijl niet volledig door een moderne en behoudt de geest van de originele spellen. De visuele verbeteringen zijn echter aanzienlijk en er zijn moderne technologieën gebruikt om de belichting, animaties en personagemodellen te verbeteren voor een veel betere ervaring en om de onderdompeling te behouden. Als je wilt, kun je zelfs op elk moment schakelen tussen de klassieke graphics en de moderne.

 

 

Tomb Raider I-III Remastered zal een ervaring bieden die het origineel zo dicht mogelijk benadert, met alle geheimen en puzzels waar spelers in de klassiekers zo van hielden. De toevoeging van nieuwe besturingselementen geïnspireerd op Tomb Raider: Underworld en Tomb Raider: Legend kunnen spelers elke situatie in het spel beter aan. Het spel behoudt een minimalistische UI, maar introduceert kleinere veranderingen zoals de toevoeging van een gezondheidsbalk voor eindbazen om de ervaring te verbeteren.

De release van Tomb Raider I-III Remastered op 14 februari 2024 zal de aandacht van de fans trekken en het spel zal zeker een plekje in hun hart vinden. Als je al lang fan bent van Lara Croft en haar avonturen, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om vandaag nog een Tomb Raider I-III Remastered CD-sleutel voor PC te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief