Instant Gaming EU
 
 

Night in the Woods is vandaag gratis voor de PC

Night in the Woods is vandaag gratis voor de PC

We hebben het je al vaak verteld, maar een kleine herinnering doet nooit pijn. Ook al is iedereen druk bezig met het vieren van Kerstmis of gewoon met andere dingen, Epic Games heeft de afgelopen dagen elke dag nog steeds spelletjes weggegeven en het is nog niet voorbij. Zo kunt u vandaag nog gratis Night in the Woods claimen tot 17.00 uur.

Mae Borowski, die van de universiteit afviel, keert terug naar de vervallen voormalige mijnstad Possum Springs om haar oude, doelloze leven te hervatten en weer contact te maken met de vrienden die ze achterliet. Maar de dingen zijn niet hetzelfde. Het huis ziet er nu anders uit en haar vrienden zijn ook gegroeid en veranderd. De bladeren vallen en de wind wordt koeler. Vreemde dingen gebeuren als het licht vervaagt.

En er ligt iets op de loer in het bos.

Night In the Woods is een spel met een sterke verhalende dimensie dat je in een uniek avontuur zal storten met zijn prachtige en kleurrijke graphics. Als je een snel, actievol spel verwacht, kun je het ergens anders proberen. Night in the Woods is een meeslepend spel waarbij je je laat meeslepen in het verhaal in plaats van overal te springen. Er is tenminste voor elk wat wils, en het spel heeft verschillende prijzen gewonnen.

 

 

Er is nog niets officieel bevestigd, maar als de lijst die vorige week is uitgelekt moet worden geloofd, en die tot nu toe waar is gebleken, is het spel dat Night in the Woods moet volgen Stranded Deep, waarin je de overlevende bent van een vliegtuigcrash en nu een manier moet vinden om te overleven gestrand op een eiland in de Stille Oceaan.

  • Officiële website : Night in the Woods
  • Categorieën : Avontuur
  • Uitgever : Finji
  • Ontwikkelaar : Infinite Fall
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 21 februari 2017
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief