Instant Gaming EU
 
 

I Was a Teenage Exocolonist

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Beleef de wederwaardigheden van een jong persoon die leeft in de allereerste menselijke kolonie op een buitenaardse planeet. I Was a Teenage Exocolonist is een verhaalgedreven RPG en kaartbattle op een wereld in de buitenste regionen van de ruimte. Leer, groei, bouw relaties op en zet je wortels in dit nieuwe tijdperk van ruimteverkenning.



    Je bent een tiener die opgroeit op de planeet Vetumna. Kies zelf hoe je je leven hier wilt leiden. Je kunt bijvoorbeeld je tijd besteden aan het verkennen van de wildernis, het ontdekken van vreemde planten en dieren en het bestrijden van enorme wezens. Aan de andere kant kun je onderzoek doen en geavanceerde technologie ontwikkelen om het voortbestaan van toekomstige generaties te garanderen. Je kunt ook nieuwe mensen ontmoeten, relaties onderhouden en zelfs verliefd worden.



    Elke belangrijke levenservaring die je opdoet wordt een kaart die je kunt gebruiken. Zo heeft elke beslissing die je in het spel neemt gevolgen. Elke vaardigheidskaart die je verzamelt wordt gebruikt om door dialogen te navigeren, obstakels te overwinnen en zelfs tegen monsters te vechten. Verzamel meer dan 250 kaarten die je kunt gebruiken. Leef verschillende levens en bekijk 29 verschillende eindes. Ontmoet en romantiseer 10 verschillende lieve personages. Wat voor wereld ga jij bouwen in I Was a Teenage Exocolonist?

    Lees verder

    Beste prijzen voor I Was a Teenage Exocolonist

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over I Was a Teenage Exocolonist

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief