Instant Gaming EU
 
 

Nightingale lanceert zijn offline modus

Nightingale lanceert zijn offline modus

Nightingale werd in februari uitgebracht en viel veel spelers op door de unieke combinatie van survival en het bouwen van basissen. In het door Inflexion Games ontwikkelde spel kun je de Fae Realms verkennen als een Realmwalker die transdimensionale portalen gebruikt. Met een uitgestrekte Gaslamp Fantasy-wereld vol bedreigingen levert het spel een spannende ervaring die je met anderen kunt delen in coöperatieve multiplayer. De meest gevraagde functie door spelers sinds Nightingale uitkwam was een offline modus, en Inflexion is er eindelijk in geslaagd om deze aan het spel toe te voegen in de laatste update.

Lekker solo spelen

Tot nu toe moesten Nightingale-spelers die het spel solo wilden spelen hun geluk beproeven en een geschikte server vinden. Dat is nu niet meer het geval, want met de offline modus kun je de lusten en lasten van het verkennen van de Fae Realms helemaal alleen ervaren. Naast deze nieuwe gameplaymodus heeft de ontwikkelstudio nog een functie geïntroduceerd waar veel spelers om hadden gevraagd. Je kunt er nu voor kiezen om alles te bouwen met voorwerpen uit je voorraad. Zeg maar dag tegen voorraadtekorten en eindeloze tochten om voorwerpen uit je kisten te halen!

 

 

Als bonus kun je nu nieuwe en gevaarlijke monsters vinden terwijl je op avontuur gaat door verschillende dimensies. Beroemdheden als Edgar Allan Poe en Jeanne d'Arc vormen een grote uitdaging en je gebruikelijke monsters zijn er nu in drie niveaus, elk moeilijker dan de vorige. Gelukkig geldt: hoe hoger de moeilijkheidsgraad, hoe beter de beloning als je ze verslaat.

Nightingale zet zijn reis door Early Access voort en is met al deze toevoegingen een stap dichter bij het worden van de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een ander soort survivalervaring. Als je het een kans wilt geven, bekijk dan de beste deals om Nightingale te kopen en maak je klaar om alles te ontdekken wat het spel te bieden heeft.

18.89€
Nightingale
Nightingale
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief