Eneba COM
 
 

Nightingale krijgt een offline modus

Nightingale krijgt een offline modus

Het beste aan het spelen van een spel als Nightingale in Early Access is dat je getuige bent van de evolutie ervan voordat de uiteindelijke versie wordt uitgebracht. Hierdoor kun je de verbeteringen waarderen en soms kun je zelfs bijdragen aan het proces met suggesties via de daarvoor bestemde kanalen. In het geval van Nightingale biedt de game een spannende survivalervaring waarbij een innovatief systeem om koninkrijken te bouwen de deur opent naar unieke interacties, maar je ook in staat stelt om je avontuur heel persoonlijk te maken. Hoewel Nightingale multiplayer ondersteunt, gaan veel spelers graag in hun eentje een grotere uitdaging aan, en dan wordt het een probleem dat ze altijd online moeten zijn.

 

 

Verandering tegemoet

Om samen met andere spelers in het alternatieve Victoriaanse universum van Nightingale te duiken, is een online verbinding vereist. Op dit moment moet je tijdens het spelen ook permanent online zijn, zelfs als je solo wilt spelen. Omdat Nightingale net is uitgebracht in Early Access via Steam, moeten de servers nog worden afgesteld en sommige verbindingsproblemen zouden gemakkelijk kunnen worden vermeden in de singleplayer modus zonder de vereiste "altijd online".

Als jij een van die spelers bent, hebben we goed nieuws voor je. Ontwikkelaar Inflexion Games heeft bevestigd dat er wordt gewerkt aan het toevoegen van een offline modus aan het survival- en craftingspel. De studio heeft geluisterd naar de verzoeken van de community en zal zijn visie van een spel dat volledig was gericht op coöperatieve multiplayer veranderen in een spel dat ook solo en in offline modus kan worden gespeeld.

"Co-operative gameplay associated with having party members across multiple Realms was the more technically challenging problem and therefore the one we chose to tackle first. Looking back on that decision, we misjudged what some of you were looking for in your experience."

"We are now prioritizing and developing an offline mode that we plan to release as soon as feasible."

Nightingale zal enige tijd in Early Access doorbrengen en de ontwikkelaar is bereid om het spel te verbeteren zonder de kerngameplay van het spel significant te veranderen. Wat wil je nog meer? Als je klaar bent om een verscheidenheid aan handgemaakte rijken te verkennen in een spannende survivalervaring, kun je je nu al verdiepen in de wereld van Nightingale voor de beste prijs met onze prijsvergelijker. Vergeet niet om eerst de systeemeisen te bekijken om Nightingale op PC te spelen.

17.59€
Nightingale
Nightingale
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief