Eneba COM
 
 

No Man's Sky voegt aanpassingsopties voor je ruimteschip toe

No Man's Sky voegt aanpassingsopties voor je ruimteschip toe

De lijst met verbeteringen die in de loop der jaren aan No Man's Sky zijn aangebracht, is indrukwekkend. Hello Games bracht het spel in augustus 2016 uit en het viel veel spelers op vanwege de unieke esthetiek en het enorme universum om te verkennen. Sindsdien is de game uitgebreid met multiplayer, VR-ondersteuning en verbeterde gameplayfuncties en content, waaronder aanpasbare bases, gevechten, ruimtepiraten en meer. Talloze toevoegingen hebben ertoe bijgedragen dat de game een veel grotere en aantrekkelijkere ervaring is geworden die nog steeds de favoriet is van veel spelers. Het meest indrukwekkende aan dit alles is dat Hello Games al die extra content heeft uitgebracht als gratis updates voor iedereen die het spel bezit.

Orbital update is beschikbaar

Na de recente release van de Omega-update konden spelers van No Man's Sky kiezen uit meer sterrenschepen, een nieuwe expeditie op de planeet Nafut Gamma en nog veel meer nieuwigheden. Maar Hello Games is niet van plan om te stoppen met het uitbrengen van content voor het spel, en er is een nieuwe gratis update uitgebracht. De Orbital update introduceert het aanpassen van schepen, een functie waar de community al lange tijd om vraagt. Voorheen waren spelers afhankelijk van verkopers om een aantrekkelijk ruimteschip te vinden. Nu kunnen ze echter levensvatbare onderdelen vinden om hun schepen aan te passen terwijl ze de melkweg verkennen.

 

 

Het aanpassen van een ruimteschip is niet de enige belangrijke functie die Orbital toevoegt aan No Man's Sky. De update stelt spelers ook in staat om samen te komen in gilden en het plezier te delen met andere spelers terwijl ze hun factie versterken en in rang stijgen door opdrachten uit te voeren om speciale beloningen vrij te spelen. Als je de volledige lijst met veranderingen in de Orbital update wilt bekijken, moet je de patch notes hier lezen.

No Man's Sky blijft sterk aan de top van het genre als een van de spannendste ruimteverkenningservaringen, en het wordt vast nog groter en beter naarmate de tijd verstrijkt. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om No Man's Sky voor de beste prijs te kopen als je jezelf wilt onderdompelen in dit spannende universum. Je krijgt toegang tot alle content in het spel, inclusief de nieuwste updates.

17.95€
No Man's Sky
No Man's Sky
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief