Ontdek gratis de Omega-update van No Man's Sky

Ontdek gratis de Omega-update van No Man's Sky

Het is alweer acht jaar geleden dat No Man's Sky aan zijn reis begon. Sindsdien is het spel erg veranderd omdat Hello Games het voortdurend heeft verbeterd via gratis updates. Multiplayer, VR-ondersteuning, extra functies en emmers vol content hebben de game veranderd in een volwaardig avontuur dat je alle vrijheid geeft om een uitgestrekt sterrenstelsel naar eigen inzicht te verkennen. No Man's Sky was in het begin geen spel voor iedereen, maar nu levert het een ervaring die iedereen boeit die het eens probeert.

Probeer het gratis voor een beperkte tijd

Als je denkt dat Hello Games na acht jaar klaar is met No Man's Sky, zit je ver naast de waarheid. De studio blijft extra content voor de game uitbrengen, die gratis beschikbaar blijft voor iedereen die de game bezit. Dit niveau van toewijding aan een spel en zijn community zie je zelden in de wereld van videogames. Verrassend genoeg worden de dingen nog beter, vooral voor degenen die nog moeten ontdekken wat No Man's Sky te bieden heeft. Hello Games biedt iedereen de mogelijkheid om tot aanstaande maandag alle content uit de nieuwste update te proberen.

Update 4.5 voor No Man's Sky staat ook bekend als Omega. Deze bevat een nieuwe expeditie waarbij je planer Nafut Gamma bezoekt om een mysterie te onderzoeken. Als je de expeditie voltooit, krijg je toegang tot unieke beloningen. Omega voegt ook verschillende nieuwe functies aan het spel toe, waaronder het Starborn Runner sterrenschip, nieuwe planetaire missies en verbeteringen aan sommige gameplay-systemen. Je kunt de gratis proefversie van de Omega-update downloaden en aanvullende informatie over de functies bekijken op de officiële site van het spel.

 

 

Als je de Omega-expeditie uitprobeert en besluit dat No Man's Sky een spel voor jou is, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te gebruiken om een digitale code voor No Man's Sky tegen de beste prijs te krijgen. Vergeet niet dat je toegang krijgt tot alle content die in de afgelopen 8 jaar is uitgebracht voor een epische ervaring die je door het heelal voert.

17.78€
No Man's Sky
No Man's Sky
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief