Overcooked! 2 is gratis op Nintendo Switch

Overcooked! 2 is gratis op Nintendo Switch

Nintendo Switch is een spelconsole die speciaal ontworpen is met multiplayer in gedachten. De draagbare mogelijkheden van de console en het ontwerp van de Joy-Cons maken het vrij gemakkelijk om het plezier met je vrienden te delen als je bepaalde spellen speelt. Overcooked! 2 is een van die spellen waarbij geldt: hoe meer spelers in het spel zijn, hoe meer plezier je hebt. De hectische gekte van het onder druk proberen te bereiden van maaltijden in keukens die alle logica tarten wordt naar een nieuw niveau getild als je het spel met je vrienden speelt, waarbij elk van de stadia verandert in een ongecontroleerde chaos van rondvliegende gerechten en ingrediënten. Of je nu een ervaren Overcooked! speler bent of helemaal nieuw bent in de serie, Overcooked! 2 een uitdaging die uren speelplezier oplevert, vooral als je het met andere mensen deelt.

 

 

Je kunt het spel nu gratis uitproberen op Nintendo Switch. Je kunt Overcooked! 2 op Nintendo's console zonder ervoor te hoeven betalen vanaf vandaag tot en met 16 februari. Je moet natuurlijk wel een Switch Online account hebben om het spel te kunnen spelen. Dat geeft je ruim de tijd om alles te ontdekken wat het spel te bieden heeft en de wereld rond te reizen om het lekkerste eten te koken in de gekste keukens. Houd in gedachten dat het belangrijkste in Overcooked! 2 het coördineren van je acties met de andere koks in de keuken is om elke bestelling met succes af te ronden en op tijd af te leveren bij de hongerige klanten die staan te wachten.

 

 

Als je Overcooked! 2 en je besluit het na de proefperiode te kopen, kun je het spel en de uitbreidingspakketten tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker. Je kunt de DLC's voor het spel krijgen als onderdeel van de Overcooked! 2 Season Pass of koop ze elk apart, waaronder Night of the Hangry HordeCarnival of ChaosCampfire Cook OffSurf 'n' Turf, en het Too Many Cooks Pack.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief